para dosttan kazanılıyo gel 140 a paslaşalım
Printable View
200bin lira typer'a para veren adamın aklında süphe ederim
Net.
150'ye zorla giden 2.eller 200'e gidicek?
%10%20 bile degil artis. Kurtarmiyor kardesim :)
2016 ilanlarından biri 200k tl yaptı diye, 2015 sahiplerinin bazılarıda fiyatı oraya çekmiş :D
iyide 2016 alan adamlar 200 e yakın satın aldı zaten kurdan dolayı.
sen 150 ye satamadığın aracı 200 e nasıl satacaksın?
150 ye ilanda aylarca duran fk lara bak sen hele :D
Ulan hondadan soğudum be .
ılanlarda 143 e satılıp anında 200 bandına cıkan var :D
kaç paradan ilanda durduğu onemli değilki satılıyormu alan varmı o kısım onemli :D
Yazin 4.20 d cabriocularla kafa kafaya takas edicem :) :)
Bu kurlar ile elindeki fk2 yi aldığı fiyattan satan ya çok zengindir yada enayi nokta. Bu sadece fk2 için değil tüm araçlar için geçerli sıfır fiyatları ortada alan alsin az biraz kurlar duyulunca bu fiyatları vermediğine pişman olacak niyetine girenler
160 lik fiyatlar havalar ısınınca kaç olur Allah bilir
Satılır mi ? 15 senelik s2k lar satılıyorsa fk2 de satılır paşa paşa da alan olur
200 bandında ilan verenlerden biride benim ,
Şuanki kur vs ile tüm aracların fiyat artısı aşikar ortada
İlerleyen günlerde göreceğiz fiyatları artar yada azalır
Onuda gectim mal benim istediğimi yazarım , işine gelen alır işine gelmeyen almaz
Arzular şealale bi anlamda 😂😂😂
Nuri alco dan gazoz icmis s2k lar , t.coskunun kucagindan gecmis evolar 150 bin ediyorsa bu arabayada 200 isterler kardesim kimsede ik mik etmesin :)
Hem 4 kapi kollu az isinan yeni typer geldiginde kac tl den almayi dusunuyorsunuz bu kurlarla ?
Ev alma Honda al diye boşa dememişler :D
200 az olmuş 300 yazın zengin fakir belli olsun
Araba burada o kadar yerden yere vuruldu algı operasyonu olmadı da bir kaç kişi fiyatı yükseltti o algı operasyonu oldu :)
İsteyen istediğini yazar tabi, satılıyormu ona bakmak lazım. 150 ye satılırken alıcı bulamıyorlardı 200 e zor satılır. Bu arada vergi ve kur sonrası benim takip ettiğim çoğu e250 ve 520 ler aynı paralara alıcı bekliyor çoğu kişi fiyatlara yansıtmadı yansıtanda zaten satamıyor
Ayrıca bu tarz araçlarda pazarlık payıda çok fazla oluyor. 115 yazılan STİ lar pazarlıkla 85 e düşüyor siz düşünün artık ne pay bırakılmıs
s2 vs 200sx e dönmüş buda. Acil 1haftalığına özel fiyat yazıp 1sene tutarlar ilanlar :D
160 lara satamayip 200 yapmakta guzel...