Hala daha 2015 var mı ki?
Enteresan
Printable View
Hala daha 2015 var mı ki?
Enteresan
Aramızdan 2016 alan yada fıyatını bılen var mı?
61,053 avro tavsiye edilen satış fiyatı abi web sitelerinde.Tanıdıkla falan indirirler tabi büyük ihtimalle.
Type-R FİYAT | HONDA
Neyi kivirdim abi :)
Zaten Adanaya satmadilarki :) Adam bakmistir ilanlara millet yazmis 200, gitmistir honda bayiisine Adanada sifir bulmustur gelip almistir.Satis danismani cok yakin abim 3 ay once 167.000tlye verdiler siyah :)
Benim araba ne alaka anlamadim,Illa merak ediyorsan 2012 eylulde tanitildi Aralikta Turkiyedeydi :) 2013 Eyluldede ben aldim da ne alaka auauqhshshwhs :D
Benim anlamadigim sanki hothatch degilde TDI DSG Polo,Passat,golf yada Leon Fr piyasasi varmis
Gibi konusuyorsunuz arabanin :D
Bir 220 yazsaniza alirlar eminim ahahah :D
Konustum canim,185'e birakiyorlar zaten. Kasimda Tekirdag bayindeki 153'e birakmislardi. Sanirim 2 ay once buraya biri 178'e arkadasima 2016 aldik diye yazmisti sanirim ama emin degilim.
TypeR larin cok agir satildigi dogru yada ciddi fazla geldi ama ne kadar fazla gelebilir? Cok durdu bu tayyarlar,garip...
Keşke alsaymışsın abi altın-dolar gibi değerlenmiş.:D
185 cart diye herkesin çıkaracağı bir rakam değil tabii ki ama mevcut ekonomik tablo (kur, vergi, vb.) göz önüne alındığında fena değil.
Vaaayy be.. Konuştuğumuz rakamlara bak.
Bu mevzu çekirdek+kola lık olmaya başladı :) yeni Type-R la beraber çok değerlenecek buralar. Yer kapın şimdiden
Gene önden çekiş gelecek di mi yenisi?
Hot-hatch tabiri de allak bullak oldu resmen. Neredeyse 10 sene önceki supersportlara yaklaştı teknik veriler. Tabii ki ekstrem modeller hariç :)
Bakalım yeni Megane RS nasıl cevap verecek bu duruma :)
7 marta da bişey kalmamış. cenevre de birde s2000 konsept çıkarsa beklemeye değer. yeni type-r arkalarda bağımsız süspansiyona geçmeside güzel haber tek eksik çift kavrama şanzıman kalıyor tabi bu son konu biraz göreceli çok karşı çıkan olacaktır şimdi buna :)
7 Mart salı gunu vip gununde gorkemlı bır tanıtım okucak. Yıne orada olucagım ınsallah. Suan kı kasanında prototıpı geneva show da tanıtılmıstı,hatta canılı fotoları burada paylasmıstım. Bunuda paylasırım. Defalarca yazdım,bır cok eksıgı gıdermısler. Bu aracın gelıstırmesınde kı japonun roportajını okuyun derım....
7 Martta cennevreden detaylar önemli tabii fakat gel gelelim çok birşey değişeceğini sanmıyorum. Açıkcası 170-175 bandına oturur fk2 ler