akademi.........
bir japon görürse sıkıntı çıkar.
yani fotoları çeken bir daha çekemez
Printable View
bizde oralarda gezindik. demeden olmayacak
[IMG]https://i.hizliresim.com/2E7XrO.jpg[/IMG]
biraz daha dikkatli olduk tabi resimleri çekerken
Bu fotolar tum wa gruplarinda dolasiyor sabahdan beri.
Arabalar hafta basi geldi. Egitim&tanitim icin. Hatta bana gelen fotolari ayip olmasin diye paylasmamistim,simdi yolladim gruplara.
30 adet kota almislar yil sonuna kadar. Ama fiyat cok onemli,cupra 200tl listesi. Onceden 20.000tl fark vardi simdi 50.000tl fark cokk fahis.
Yani fiyatina gore begenmek zor ama napalim,merak ediyorum alicagim.
Mudur guzel bir laf etti;Honda'nin musteri kitlesine gore fiyati yuksek,dusunmek lazim...
Ring suresine acik ara inanmiyorum buarada cunku videosu garip.
Ama yapilan degisim ve gelistirmelere bakilirsa ciddi calisilmis ve basarili duruyor. Zaten lansmanda japon ile konusurken bunu hissediyor insan.
2 saate aracin basinda olucagim...
bir önceki kasaya göre daha yakışıklı daha sportif duruyor bence.
TR'deki rakiplerine göre bakalım fiyatı ne olucak.
Yeni Golf R 2.0 TSI 310 PS 4MOTION DSG 274.000TL
Yeni LEON 2.0 TSI 300 HP DSG CUPRA 202.500TL
Türkiye'nin Chris Harris'i de FK8 kullanmıştı :p Otoparkçının diksiyon sorunu var biraz ama idare eder video :)
https://www.youtube.com/watch?v=t1fOSx-RxrQ&t=7s
İçini iyi toparlamışlar, kasanın uzaması da güzel göstermiş arabayı.
Kırmızı renk efsane durmuş bu kasada, Allah sahiplerine bağışlasın ne diyelim :)
fk2 kullandım ,golf r roll de denedik,
ben gaza basınca boşa sarmasınını sevmiyorum tam ihtiyacın olduğu anda gaza oturunca sarıyor o açıdan golf r sehir içi bence daha keyifli
düzgün asfaltta sarmıyor ama sürekli o asfaltı denk getirmek sıkıntı, otobanda keyifli bursa-gemlik arası yeni otobanda hiç sarmadı 380 bg civarı arkdaşın fk2 , yoksa pist odaklı düşüneceksek fk8 yapılan iyileştirmelerde arkasını daha iyi toplar virajda, ama tek arabayla hem pist hem şehir içi için R tercihim olur.
Aracın Görünümünü begendim ama FK2'yi tercih ederim şahsen, bu arabanın fiyatlarına göre FK2 piyasasıda değişkenlik gösterecektir. :)
Bugun fabrıkaya gıttım. Yıne bazı bayıler gelmıstı. Egıtım alıp donduler.
Sıvıl sadece bendım. Herkes gıttıgı ıcın tum yonetıcılerle guzel 1 saat gecırdım.
Bır cok seyı konustuk.
Nısan'a kadar 30 arac gelıcek,yıl sonu demıslerdı.
12 adedı geldı. Suprız ıkıde sıyah var. Fumeyı cok begendım. Genc olsam kırmızı alabılırdım.
255 cıvarı cıkıcak ama cuma netlesıcek.
Otıpark da kı tayyarlarıda cektım,gırmek yasakmıs ama gormezden gelındı dıyım. Instagram ve face de paylastım.
Sımdı soru su;100 tl fark verılıp alınır mı? Ha ben alacagım ama dusunulmesı gereken bırsey.
Bu sefer cok ugrastıkar,bakalım nasıl ve sonuclar alıcagız. Buarada yakında guzel bırsey olucak ıst parka cıkıyor tayyar...
220'ye bile bıraksalar, peynir ekmek gibi satMAyacağı aşikar. 250 derlerse de Golf R karşısında rekabetçi özelligini yitirir. Bi çok kişinin(Honda severler hariç) 20 daha verir Golf R alırım dediğini duyar gibiyim. :)
Bu arada kesinlikle VAGcı ya da Hondacı değilim. Gözlemlerime göre yorum yapmak istedim.
Ne olacak bu piyasanın hali, bilemedim.
250 ye alınsa 10.000 km sonra piyasası ne olur ?