Gelde bunu aramızdan bırıne anlat :)
Printable View
Gelde bunu aramızdan bırıne anlat :)
Benim kullanim stilime uygun olamazmi anlamadim ?
Sıfır fk8 fiyatıyla kıyaslıyorsak sıfır s3 kaç para ona bakmak lazım. Diğerleri zaten alakasız araçlar özellikle type-r bakan birisi 156hp kağnı mercedes c serisini nasıl tercih edebilir çok merak ettim :)
260 falan çok yüksek rakamlar kesinlikle katılıyorum ama cupra hariç uygun fiyatlı rakip modelde yok.
Geçen sene temmuz ayında arabaya binip ilk söylediğim şey (bana göre) rezalet oturuş pozisyonu ve dacia citroen grubundan alınmış olan havalandırma kapakları oldu.
Bizim içinde ayrılık çanları çalıyor artık en uzun süre bindiğim arabam olacak sanırım FK2 :)
Allah Allah
Fuar'da oturmuştum sürücü koltuğuna. Hiç de öyle absürt bi durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum. Ya o anki alelacele durumdan anlamadım ya da boyum yeterli geldi. :) 1.78
şu fk8'lerin yarısını bari satsalarda arabalar bir ay bayiilerde sürünmese
Sifir s3 sportback esenyurt dogusta 390bin liraydi. Aslinda otvden dolayi tum arabalar gol yedi. Biz ayni aracin az farklisi icin 100binlira fark verilirmi diyoruz da hic degisneden 100bin zam goren arac bile var.
Ha honda turkiye avrupadaki golf r makasini otvyi dahil etsen dahi biraz daha genisletip milleti opmeye calisiyo o ayri :)
Honda'ya gore asırı talep var... Isın ılgıncı hala resmi fıyatı deklere etmıyorlar. Ekim'in basında kı lansmana kadar da etmıyecekler sanırım. Sahıs tahmınım pıyasanın nabzını olcuyorlar.
Sergılenme ısınden gerı adım atmıyacaklar,dun son kez konustum. Napalım,bızde 2.partıyı beklerız.
Oturma pozısyonunu kullananlara sormak gerek,ıcınde gecırılen kısa vakıtde olmuyor. ***** kullandıkca bır cok sey gorunuyor. Bende 2015 mart ayında oturdugumda bırsey anlamamıstım. Hatta ılk kullandıgımda da dıyebılırım.... Ne zaman sahıp oldum,ilk 10 dakıka sonra koltugu asagı ındırmeye calıstım ama malesef en asagıdaymıs zaten.
Ozellıkle pıstte sıkıntı yaratır,gunlukte alısılır....
Fıyata gırmek ıstemıyorum ama euro 4,5 olsada aracların malıyetı bellı. Gecen ay sonu ve bu ay bası geldıler....
Bu telaffuz edilen rakam sayesinde fk2 kadar kalırlar bayilerde diye düşünüyorum. Hemen hemen yakın rakamlarda ya da 210 220 gibi rakamlarda olsalar haklısınız
kapora verdikte kapora vermiş olmakta satılmış anlamına gelmiyo vazgeçersin iade ederler benim satılmış dediğim her bayiye ilk partide tek araba gelicek onların satılıcagını söylüyorum sonraki gelicek partinin satıp satmıcagını bilemeyiz ama şimdi 1 er tane araba geliceğinin düşünürsek ilk etapta onların satıcagını düşünüyorum
İlk etaptakiler bi gazla hemen satılabilir hakkaten. Ama sonraki partiye bişey demek güç
Yanlışlıkla beğenmemeye bastım kusura bakma abi :D
Abi öyle oldumu honda bir daha olmaz ki bir tek sen beğenirsen honda beğendiğin modeli bir daha üretmez genel kullanıcı memnuniyeti önemlidir. Hee sen aşıksın kusurlarıyla seversin abi de onun dışında insanları rahatsız eder.
Abıcım kusura bakmayınca fanatıgızde araba kullandırmayan bı koltuk pozısyonunu gozardı edecek kadarda degıl. banane dıger kullanıcılardan ? sonucta ben bu aracı fuarda detaylı ınceledım oturdum ettım altına yattım egzozlarına herseyıne baktım. sonmra pıscocuk emreye aldık onu bayagı kullandım ve cok sevdım. aldım gectım.
kımse kusura bakmasında benımde mılyonluk araba alacak dassagım olsa bende onun otuna bunun copune bılmemnesıne takılırım...