Abi tebrik mi edeyim. Buyuk sansizlik gecmis olsun mu diye bilemedim. Aracin setup neydi tam olarak
Printable View
Aracda forge cooler-powershop yazilim-filtre egsoz vardi.
Yuruyusu vs cok stabildi ama pist icin bazi seyleri gozden kacirmis cekik gozlu kardeslerim.
Ilk cikisimda 2:20 netto gelirdi eger stabil yururseydi. 360-70hp lik Honda ile 2:19 mumkun. Coil ile 1 sec daha zorlanabilir.
O yazdigin setupla 400 hp cikiyor mahada fk2
a45, cla45,e63amg s, gts,c63s vs kullandım İstanbul park'da ve 109 dereceyi geçtiğini görmedim 32derece hava sıcaklığında ki araçlar da hiç cool-down edilmeden kullanıldı. Oil cooler takarak kullanacaksak zaten o araçtan hayır gelmez. Standart olarak dayanıklı olacak, 50bin lira para ekstradan harcayarak değil. FK8'in çok farklı olacağını düşünmüyorum aslında. sana da geçmiş olsun, bunca emeğe, paraya ve en önemlisi ZAMANA yazık.
Pompa benzini ile cikti...
Bu set up la 400kp hayal,bunu bastan soyleyım.
Ayrıca o aracta meth kıt ve yakıt var,e tabı ona gore program.
Ve bu arac 400hp ıle pıstte kosamaz...
Cok yazmak ıstemıyorum ama fk2 lerle en kısık ayarda bıle yag ısı problemı yasayan ınsanlar stp,bıraz akılcı koru su arabayı. Pıste cıkıp gazlamayan yorum yapınca yanlıs oluyor. Ben neden yuruyemedım?
Yada bu arac stok halde neden problem yasadı ıst park da?(honda resmı sure yaparken)
Ayrıca Cem sana katılıyorum,onu bunu tak nereye kadar.
Bu arac harıka yol tutup duruyor. Sezarın hakkı sezara. Pıstte gazlıyacak olan yag sogutucusu hatta mumkunse radyator alsın.
Bakalım yenısı nasılmıs,ınsallah kısmet olur da alabılırım....
Yaw arabanin isinmasi 400 hp olamayacagi anlaminami geliyor ? Ben kimlerle deneyip nasil yurudugumu biliyorum.amma bokladiniz, almayin binmeyin ,cidden sikti bu mubabbetler
Aslında haklısın.
Beğenmeyen almasın. Sanki yeni kasa pür-ü pak, hatasız olacak. İlla ki bişeyi yine çıkacak. Ahanda buraya yazıyorum.
Şikayet edenlerin ortak noktası, arabaları limitlerde kullanıyor olmaları. Bence az da olsa insan önce kendini sorgulaması lazım.
Bende de Megane RS var. Hatta şu anki arabam, 3'üncü RS'im. Totalde 5-55bin bifiil binmişliğim var. Onda da türlü türlü hata kusur bulan var. Yok arıza ışığı varmışmış, yok ASR'si kapatılamıyormuş, vb. vb. Nedense bi bende yakmadı bu arıza ışıkları. En zırtapoz olaylardan lastik basınç sensörü arızası bile vermedi(Gerçi sadece ilk rs.imde vardı lastik sensörü; ama onda da yaklaşık 40bin km yol yaptım)
Sözün özü; limitlerde kullanılan her mekanik eşya bi şekilde hata verecektir diye düşünüyorum. Her marka/modelde kendine has bir kronik sorun var zaten. O konuya girmiyorum bile.
Hay agzin bal yesin
İyi de adam bunu limitlerde kullanmak için alıyor,ayda belki 4 gün limitlerde kullanıyor onda da max günlük 5 saat diyelim. O kullanımında da sorun yaşıyor. Doğal olarak adamın canı sıkılıyor.
Araba yapmış adam,şu kadar süre yaptık vs vs diye diye reklam yapmayı biliyorlar.
Süre limitlerde yapılır zaten yanlış mıyım?
Bence en temizi beğenmeyen yorum yapmasın.
Bi de cidden merak ettim.
Orijinal veya orijinal arabaya orijinal malzemeler ile yüklenmiş olarak, pistte sıkıntı yaşamayan var mı? SS'ler hariç. Gerçi SS'lerin de dünya kadar can sıkan durumu oluşabiliyor diye duyduydum.
Sıkıntıdan kastım motor kırmak falan değil. Atıyorum ısınma, yağ yakma, belli bi sureden sonra şişme, vb. vb. Eğer varsa termodinamik'te benim bilmediğim ciddi bazı gelişmeler olmuş demektir. :)
tabi cogu arac pist kullaniminda sikinti cikarir ama bu kadar erken degil. 1 tur bile randiman alamadim diyor. 2 tur atsa 15 dk dinlendirip 2 tur daha atsa yeter de artar. sonucta bu arabalar böyle pazarlaniyor dünyada, hafta sonu piste cikarabilecegin hafta ici günlük. pistte cekilmis videolardan reklam yapiliyor nürburgring süresi kasiliyor vs... 2 saat canini cikartayim bisey olmasin degil mevzu.