Sebring Nickli Üyeden Alıntı
Ben çok beğendim.Nefis olmuş.
Spoiler konusu ise karışık.Concept modeldeki çok güzeldi,fakat sokakta aşırı dikkat çekerdi.Biliyorsunuz ki Avrupa'da kasko-sigorta fiyatları otomobilin dış görünüşünü de dikkate alıyor.Zamanında Astra Gsi'ın tamponlarını falan sırf bu yüzden değiştirmişlerdi.Bizim memleketteki mal düşmanı ziyan eşşeklerini de hesaba katarsak bence daha iyi olmuş.Ama aftermarket olarak kesin satışa sunarlar.
Honda turbo işine geç girdi.Gerçi böyle bir huyu var.Zamanında Tdi modası patladığında,Almanlardan yıllar sonra turbo dizel motorunu çıkarmıştı.Hacim dezavantajı olmasaydı,ülkemizde bence VW grubunu piyasadan siler atardı.Şimdi de turbo konusunda aynı konumda.Geç geldi,ama çok sağlam gelmiştir mutlaka.Adı Honda Motor Co. olan bir marka,motor sorunsuzluğuyla nam yapmış bir marka,bu motoru da dibine kadar test edip,delimanyak şartlarda zorlayıp öyle piyasaya çıkarmıştır.
4 kapı olması da daha geniş kitlelere hitap etmesini sağlayacaktır.Çoluğu çocuğu doldur,otobanda tak peşine Almanları.Kullanımı,pratikliği bildiğimiz Honda ise,ülkemizde yüksek sayıda satabilir,hatta en çok satan Type-R bile olabilir memlekette.
Fiyat şöyle olabilir tahminimce,eski kasalarda fiyatlar,CR-V ile çok yakın olurdu.Yeni kasa 2.0 lt CR-V 140 civarında geziyor.Bu da 140 civarında olur diye düşünüyorum.Tabi turbo falan,daha da yüksek olabilir.
Umarım ki kilitli diferansiyeli vardır.(Mekanik olacak ama).İşte o zaman dört dörtlük bir Hot hatch olacaktır.
En çok da düz vites olması hoşuma gitti.Zaten hala düz vites kullanan üretici sayısı azaldı.Bu da Honda'nın hala eski güzel günlere olan hasretini gösteriyor.
Hele bi memlekete gelsin bakalım,canlı canlı görelim.Zamanında 'pahalı araba almak istemem,dert oluyor' dedim ama,bu dert yaşanır gibi görünüyor.Nasip bakalım.
Ha bir de,arkadaşlardan biri resim eklemiş,S660 mı ne bir Kei cabrio,o da çok hoşuma gitti.Ama getirirler mi bilinmez.