Tebrikerl 1.6 dizel civic kazandınız :D
Printable View
Öyle Eski R11, 106 tipi akla gelen helezonsuz torsiyonlardan deil yaf, bildiğimiz düz H şeklinde dingil.
Arka tarafta kullanılacak ise: Bağımsız, multilink, mcpherson tipi yapılar, Önden çekiş otomobillerde çok nadir tercih edilir. Rijitlik, stabilite, düşük üretim maliyeti H beam i işaret eder. İşletim maliyeti düşüktür, Upgrade'i kolaydır, takarsın viraj demirini devam edersin, olmadı daha kalınını takarsın, ikitane üst üste bağlarsın falan :P
İydir ya olmuş işte.
Allah bize de nasip eder inşallah.
Ben 2 aracında fanatikliğini yaparak 2 sidi çok iyiler üst limitlerde honda sökük falan dediniz arada 4 sn li fark var takılı olsaydı bu fark ne kadar inerdi onu bir düşünün derim.
2 side çok iyi honda daha turbo konusunda yeni bir daha ki serisinde bu rekoru da kıracaktır eminim , Reno ise turbo serisinde çok daha eski 1980 lerde bile fabrikasyon turbo olan araçları var,
Honda nın çok fazla pist için aracı yok Reno öyle değil R5 in bile pist için yapılmış serisi vardı.
Bunlar göz önüne alındığında Honda gerçekten büyük bir iş başarmış.
Ayrıca siz roll yaparken bile taban halısına kadar soyuyorsunuz honda 2 koltuk söktü diye mi olay oldu yani kabul edin honda yapılmaz denen bir şey başardı ne olursa olsun.
levent o 301 de veya 320 de sıkıntı var :D ben cuma her gece medcezir izlerken hep bu iki sayıyı tututruyorm altında xxx'den fazla yazıyor ama ayık ol :D
arka koltuk resimlerini bulan goren varmi ??
yav umrumda bile degil istersen ls9 koysun motor rekor desin ben milletin cilginlar gibi yazmasina muhalefet olarak olaya fordcu olarak giriyorum yoksa rekor mekor tirt dolar olmus 2.54 bu arabalar gelene kadar 2,70 gorur kimse alamaz,maksat rekabet olsun hir gur eglenelim ofiste gun cabuk geciyor bu konuyla ilgilendikce :)
Abi 1-2 ay sonra offical olmayan magane rs videoları düşer o zaman bakarız deneyen olur sonuçta :)
Surenin resmi olabilmesi icin honda disinda insanlarinda orda olmasi lazim ama honda disinda kimse yokmus o gun. Yani sure resmi degil, yani tartisilcak birsey de yok :)
Genç arkadaşlardan çok enteresan yorumlar geliyor şaşırtıcı valla, kanın fazla hızlı kaynamasından herhalde
hangi iki koltuk yuh allaşkına bukadar gözü kapalı olmanın ne manası var. komple radyo müzik tesisatını bile koymamış adamlar kıytırık bakır kabloyu bile ağırlık görmüşler demekki :D + klima motoru koltuklar neymiş ama onun yerine cage i koyduk hass. derler adama