http://wordpress.carthrottle.com/wp-.../05/vtec-3.jpg
Printable View
Ki bu araba suan base model tayyar. rs, trophy rs, trophy rs 31, trophy plus hardcore bilmem ne modelleri degil. Daha bunun fabrikasyon mugeni var. rononun elinde olmayan 300 cesit modifiye firmasi var spoonundan tut JUN a kadar.
e bende onu diyorum 2gündür. type-r böyle bir arac olarak üretilse kimseden sesi cıkmaz tıpkı trophy gibi. yoksa logoyu bantlayıp production yazıp sabaha kadar dönsün resmi olmadan hiç bir firma kale almazki
cooper gp'ler gibi kendisi öyle aracın sökülüp onun yerine takılma yok
teyp video oynatıyormu acaba ?
Rekoru kırdı veya kiramadi, savunmak için söylemiyorum kesinlikle ama typer bu sefer galiba hem düzde hem pistte iddali oldu rekordan çok bu on planda olmalı bence
Anlamadiginiz sey su ben renoymus bilmem neymis hic bir markaya *** atmaya ve ya karalamaya calismiyorum bos bos. Yani aman reno ne dandik de honda be supercilik oynamiyirum ben burada. Benim arabam da honda da degil reno da degil ha reno clio rs az bakmadim degil almak icin ama cok km yaptigimdan dizel bir sey aldim. Kisacasi benim demek istedigim sey bu araba kim ne derse desin gayet guzel hos ve iddiali bir hothatch olmus. Bis seylerden dolayi bu kadar asil bu civice *** atilmaya calisilmasi hos degil bence.
Avatarımı değiştirdi ya bi moderatör siz haftasonunu bekleyin asıl süreyi ben yapıcam.
Senna renoda öldükten sonra daha gözümden düştü honda' dayken ne güzel mis gibiydi nsx de onun eseri :/:/:/ konu kapanmıstır.
Ne Renault ile Hondaymış be mübarek. Ulen ne arabaymış 2 günde 40 sayfa yorum yazıldı. :D
Edit. İşyerinde gizli kapaklı baktığım için :D hemen yazıyım dedim yalnış yazmışım. Gözümden düşen '' Ayrton SENNA '' değil '' Renault '' tur.
"30 liralık egzantrikli 106 2 boy saplar"
Bu yazılmadı mı ? :)
Megane RS' den sonra konuya birde 106cılar gelirse aman evlere şenlik tam patlamış mısırlık konu olur :D
Bence 1000 Honda 10 Bin Renault'u yok eder.