User Tag List

Sayfa 202/498 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
9446 sonuçtan 3.820 ile 3.838 arası

Konu: 2015 Typer

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ben rüşvet vs öle birşey ima etmedim şöyle birşeyde var tabiki typer bazı pistlerde cupradan s3 ten vs den iyi süre yapabilir karamürsel sepeti değil yani yeni jenerasyon araba ama nedir ring konuşulur otomobil camiasında orda var bir katakülli e biz türküz istanbulpark biliyoruz rekoru kırdı ama başka rekor deneyen yok vs vs olmayan rekor kırıldı yani

dediğim gibi cupradan s3 den hızlı olabilir ama şimdi m3 ten rs3 ten hızlı olunca insanın ziyaaaaa diyeside gelmiyor değil
    yeri gelir m3 ten rs3 den de hızlı olabilir neden şaşırdınız ki ? sonuçta alt devre ihtiyacı daha az olan, kg dezavantajını daha az yaşayacağı, topspeed odaklı pistlerde m3 rs3 daha iyi süre çıkaracakken, daha kısa düzlüklü, virajı bol, hafif olanın avantaj sağladığı pistlerde de typer geçicektir. doğal değil mi ?
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki 2001 yılında klima bile koymayan Honda ne olduda R yani Race modeline daha sonra klima koymaya başladı?

Madem honda bu kadar Race modeli yapıyor hala koymasın klima camları falan otomatik yapmasın yine?

Neden yapıyor hiç düşündünüzmü?

Yıllar geçtikçe devir değişiyor hocam. İnsanların beklentileri , talepleri dğeişiyor firmalarda bunu iyi anlamak , ve analiz etmek zorundalar ( ki bu analizler beklentiler yüzünden Type R da dahi donanım artıyor)

Bak mesela 2015 model Type R alan adam yani honda için hedef kitle olan şahıs diyorki keşke olsaymış. bunu neden söylüyor? Muadil araçlar artık bu donanımı sunduğu için , bunlar Honda olduğu için değil Hondada olmadığı için konuşulan şeyler..

Şu başlığa olumsuz yazan herkes zaten Honda düşmanı muamelesi görüyor , Yeni type r ı alan 11 kişiden biri gelmiş düşüncelerini yazmış ona bile Honda olduğu için böyle yazıyorsunuz diyorsunuz. Enteresan valla.
    yıl olmus 2015 napsın adam klımasız araba gonderız sızın agzına sakız mı yapsın

entresan valla yaptıgınız yorumlar

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeri gelir m3 ten rs3 den de hızlı olabilir neden şaşırdınız ki ? sonuçta alt devre ihtiyacı daha az olan, kg dezavantajını daha az yaşayacağı, topspeed odaklı pistlerde m3 rs3 daha iyi süre çıkaracakken, daha kısa düzlüklü, virajı bol, hafif olanın avantaj sağladığı pistlerde de typer geçicektir. doğal değil mi ?
    bilmioyrumda stock olarak zor geldi ya rs3 m3 falan değişik araçlar bunlar
    Team PAŞAOĞLU

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    atmo olduğunda sizlerin sürekli bir bahanesi oluyor hondayı ezmek için. insanlarda bir şekilde tutkunu olduğu araçlarını 850 kere eleştirmenize izin vermiyorlar. çıkan muhabbet bundandır. bu forumda vag konusuna sizlerin honda konusuna yazdığınız gibi yazan bi hondacı çıkmadı. halbuki sizlerin yaptğı taşağa cevap verecek birçok haklı yanlarıda oldu.

yanlış anlamadıysam yapılan kg azaltmalarından bahsetmiş değil mi ? eğer öyleyse eski postlarda yapılan bu kg azaltma işlermini roll cage ile denkleştirdiklerniin belirtmişti honda.
    Tortada ilah gören yok tasagıda var eden kendisi hondanın.

vag konusuna yazma diyende yok girme diyende yok gir sende yaz dsg bozuluyo yag yakıyor yok tıkırtı geliyor diye ama adamların söyle saplarım böyle sokarım derdi yokki memleketindeki pisti o bukadar kovalamadı senin dedigin gibi taa 3 sene oncesinden bilmem kacbin km uzaktaki japon kaldırca haliyle development car ile rekoru aldım diyince taşşagın dibi yapılır onla.

demişki hondacı abiler paylastıgı yazıda: araçta klima yok hiç müzik tesisatı kablosu dahil yok yolcu koltugu yok bunlara karsın full rollcage'imiz var agırlıgı oyle dengeledik ama oda kasa rijitligini arttırmıyor diyor burdada Uzmanın dediği ziyaaaaaaa diyesi geliyor insanın
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tortada ilah gören yok tasagıda var eden kendisi hondanın.

vag konusuna yazma diyende yok girme diyende yok gir sende yaz dsg bozuluyo yag yakıyor yok tıkırtı geliyor diye ama adamların söyle saplarım böyle sokarım derdi yokki memleketindeki pisti o bukadar kovalamadı senin dedigin gibi taa 3 sene oncesinden bilmem kacbin km uzaktaki japon kaldırca haliyle development car ile rekoru aldım diyince taşşagın dibi yapılır onla.

demişki hondacı abiler paylastıgı yazıda: araçta klima yok hiç müzik tesisatı kablosu dahil yok yolcu koltugu yok bunlara karsın full rollcage'imiz var agırlıgı oyle dengeledik ama oda kasa rijitligini arttırmıyor diyor burdada Uzmanın dediği ziyaaaaaaa diyesi geliyor insanın
    uzmanın buna bilgi birikimi yetiyor mu bilmiyorum. burda daha detay bilgiler bilerek, hesaplama yaparak konuşmak lazım ziya demek için. yoksa tipik türk mantığında bilgisi olmadan fikri olan insan olursun.

vag konusunda neden yazayım ki ? herkesin bildiği bir yanlışı ben gene konuya girip yazsam senden ne farkım kalacak ? sen her postunda uzuyorsun ya yaza yaza öldün ya, bende senle aynı kefeye girmemek için yazmıyorum. taşaklık ne yaptı honda onu anlamıyorum. adam rijitliği değiştirmeyen, ağırlığı dengede tutan ve stock verileriyle aynı verilere uyan bir araçla süre kasmış. rekoru kırdığı idda etmiş. velevki kıramadı rakipleri niye afişe etmiyorlar bunun cevabını versin herkes.demişsinki adam kendi pistinde bile bu kadar şekil şemal yapmadı 3 senede. reno rekoru kırdığında çemişgezekteki vatandaş duydu ama. bu nasıl reklamsızlık. vag kendi pistini önemsemedi, reklam yapmadı diye hiçbiri yapmamış oldu. reno kırdığında yer yerinden oynadı ya.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ringdeki arabanın hızlanması ile bu arabanın arasında dağlar kadar fark var. Ringde rekoru kırabilselerdi zaten heryerde şakır şakır reklamı çıkardı.Yaw düşünün adamlar istanbul park rekorunu kırdıkları anda ilan ettiler ringde official olarak kırsalardı neler olurdu. Bu araba ringde rekor kıramadı bunu bi kere aklınıza yazın. İkincisi İst. Parkta şimdiye kadar kimse fabrika desteği ile derece yapmadı. Herkes kendi çabası ile derece yaptı. Piste kimse hava serinken asfalt kaynamıyorken sabahın köründe çıkıpta rekor denemesi yapmadı. Vee herkes pistte başka arabalar varken çıktı. Bu rekor kırılmadığı gerçeğini değiştirmez ancak şartlar eşit değil.

Fiyat konusuna gelince gerçekten facia. Golf R a bakın ne kadar elite ne kadar hoş, içi muhteşem, amortisörleri muhteşem, şanzıman aynı şekilde muhteşem. Bir de type r a bakın. Golf R alırım isterse type R içimden 20 kere geçsin düzde ki o kadar da hızlı değil.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ringdeki arabanın hızlanması ile bu arabanın arasında dağlar kadar fark var. Ringde rekoru kırabilselerdi zaten heryerde şakır şakır reklamı çıkardı.Yaw düşünün adamlar istanbul park rekorunu kırdıkları anda ilan ettiler ringde official olarak kırsalardı neler olurdu. Bu araba ringde rekor kıramadı bunu bi kere aklınıza yazın. İkincisi İst. Parkta şimdiye kadar kimse fabrika desteği ile derece yapmadı. Herkes kendi çabası ile derece yaptı. Piste kimse hava serinken asfalt kaynamıyorken sabahın köründe çıkıpta rekor denemesi yapmadı. Vee herkes pistte başka arabalar varken çıktı. Bu rekor kırılmadığı gerçeğini değiştirmez ancak şartlar eşit değil.

Fiyat konusuna gelince gerçekten facia. Golf R a bakın ne kadar elite ne kadar hoş, içi muhteşem, amortisörleri muhteşem, şanzıman aynı şekilde muhteşem. Bir de type r a bakın. Golf R alırım isterse type R içimden 20 kere geçsin düzde ki o kadar da hızlı değil.
    pistte derece çok yüksek olduğu için ciddi bir soğuma probleminden bahsedildi murat abi tarafından. tek takım lastikle bu sürenin yapıldığı gerçeğini unutmamak lazım. ama boş bir pist ve pro bir sürücü olayına eyv.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uzmanın buna bilgi birikimi yetiyor mu bilmiyorum. burda daha detay bilgiler bilerek, hesaplama yaparak konuşmak lazım ziya demek için. yoksa tipik türk mantığında bilgisi olmadan fikri olan insan olursun.

vag konusunda neden yazayım ki ? herkesin bildiği bir yanlışı ben gene konuya girip yazsam senden ne farkım kalacak ? sen her postunda uzuyorsun ya yaza yaza öldün ya, bende senle aynı kefeye girmemek için yazmıyorum. taşaklık ne yaptı honda onu anlamıyorum. adam rijitliği değiştirmeyen, ağırlığı dengede tutan ve stock verileriyle aynı verilere uyan bir araçla süre kasmış. rekoru kırdığı idda etmiş. velevki kıramadı rakipleri niye afişe etmiyorlar bunun cevabını versin herkes.demişsinki adam kendi pistinde bile bu kadar şekil şemal yapmadı 3 senede. reno rekoru kırdığında çemişgezekteki vatandaş duydu ama. bu nasıl reklamsızlık. vag kendi pistini önemsemedi, reklam yapmadı diye hiçbiri yapmamış oldu. reno kırdığında yer yerinden oynadı ya.
    başta sen yada başkası Benle aynı olamaz önce sunu kafana bir yerleştir aynı sekilde başkasıyla ozellikle senle aynı olamam allah korusun zaten...

sonrada Hiç uzatmadan;

yani millet rijitliği saglamlıgı arttırıyım diye rollcage yapıyor ama İlah Honda bunu yapmıyor sadece attığı agırlıgı dengelemek adına cage yaptım diyor ve sende buna inanıyorsan.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konu da olmasa forumda hiç hareket olmayacak yav.Teşekkürler Honda

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su konuya hic bir zaman arabaci olamamis ve her ne kadar hizli arabayada binsede arabaci olamayacak tipler ciddi bilgili gibi yaziyorya cok guluyorum isin kotusu kendileride bunu biliyolar ahahahah

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    pistte derece çok yüksek olduğu için ciddi bir soğuma probleminden bahsedildi murat abi tarafından. tek takım lastikle bu sürenin yapıldığı gerçeğini unutmamak lazım. ama boş bir pist ve pro bir sürücü olayına eyv.
    oda hondanın sorunu madem bir *** yiceksin topunu tüfegini neyin varsa koyarsın ortaya

Hondanın cage ile hafifletmeyle Alper abinin dedigi gibi Nurb. deofficial olarak kırdıgını kabul ediyorsan, Murat abide cıkıp demesinmi alelade bigünde 20 dk'da yada 40 dk içinde bende slickle 2.25 yaptım typerda beni gecemedi bence dese kim ne diyecek
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su konuya hic bir zaman arabaci olamamis ve her ne kadar hizli arabayada binsede arabaci olamayacak tipler ciddi bilgili gibi yaziyorya cok guluyorum isin kotusu kendileride bunu biliyolar ahahahah
    Hızlı arabalara binenlerin kaçı arabacı size göre?Parası olan alır biner.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başta sen yada başkası Benle aynı olamaz önce sunu kafana bir yerleştir aynı sekilde başkasıyla ozellikle senle aynı olamam allah korusun zaten...

sonrada Hiç uzatmadan;

yani millet rijitliği saglamlıgı arttırıyım diye rollcage yapıyor ama İlah Honda bunu yapmıyor sadece attığı agırlıgı dengelemek adına cage yaptım diyor ve sende buna inanıyorsan.
    benle aynı olamazsın zaten

sonunda anlamaya başladın ama bak. konu benim inanıp inanmamam değil. bunu diğer firmaların afişe ederek, hondanın yaptğı sahtekarlığı (eğer varsa) ortaya çıkarması. bunu çok basit şekilde yapabilirler. asıl soruna gelecek olursak anlamaya başladığın noktaya yani, sorun senin benim inanıp inanmamam değil. sorun bunun birçok kere dile getirilmesi. istanbulun zeytinburnundan aynı konuya aynı eleştiriyi 50 kere atman birşeyi değiştirmicek. aksine antipatik bir görüntü çizeceksin. inan sevmek zorunda değilsin. ama bıktırdın cidden bıktırdın.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oda hondanın sorunu madem bir *** yiceksin topunu tüfegini neyin varsa koyarsın ortaya

Hondanın cage ile hafifletmeyle Alper abinin dedigi gibi Nurb. deofficial olarak kırdıgını kabul ediyorsan, Murat abide cıkıp demesinmi alelade bigünde 20 dk'da yada 40 dk içinde bende slickle 2.25 yaptım typerda beni gecemedi bence dese kim ne diyecek
    bak sen hala aynı kafadasın. sorun inanıyor yada inanmıyor olmam değil, senin bu konuda aynı eleştirileri daha n kadar yapacak olman. hatta daha anla diye diyorumki velevki kıramadı ring rekorunu, gayet normal. firmalar afişe etsin hep beraber eleştirelim. sende eleştir, honda için yaptğın en çok şey o zaten. ama sonra bitir. hani eleştirdin ya sonra bitsin. ellerini eleştirdikten sonra yavaşça klavyeden çek ve deki ohhh bitti eleştirdim. ama bırakmalıyım fazlası bıktırıyor insanları.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben sevmiyorum demedim tercih etmem dedim, hatta mavisi siyahı gayet güzelde dedim. ayrıca cokda dert degil millete nasıl göründügü
    1881 - 193

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hızlı arabalara binenlerin kaçı arabacı size göre?Parası olan alır biner.
    Guzel yakalamissin iste, hizli arabayi alip binmeklede o is olmuyor dedim

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda nin hatasi var bu araca donanimsiz ve donanimli diye paket yapilmasi lazimdi

Klimasiz airbagsiz ledsiz teypsiz yapsin 100 bine satcakti bir de donanimli 150 bin

Herkesin kullanim amaci mantalitesi farkli ama sen 10 airbag koy iki usb sd kart aux koy far yagmur sensoru koyma japonun memurumu yapmis la bu typeri maliyet kistigi yere bak sanki 135 bin tlya veriyo arabayi
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıl olmus 2015 napsın adam klımasız araba gonderız sızın agzına sakız mı yapsın

entresan valla yaptıgınız yorumlar
    esasen aynı şeyden bahsediyoruz..

Hala enteresan yazabiliyorsun bravo..

yıl 2015 nasıl R modeline klima koyduysan dönemin gerekliliklerini ve rakiplerinin uyguladıklarını uygulaman lazım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)