User Tag List

Sayfa 379/498 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
9446 sonuçtan 7.183 ile 7.201 arası

Konu: 2015 Typer

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam patron;kofteleri yavasca tabagi birakiyorum,sakin ol...
    Simdi ton balikli salataya elimi uzatiyorum,yanlis birsey yapmiyacagim. Pismanim
    Neyse,konuyu iyice dagitmayalim.
    Buarada su isler asilirsa Eylul'de fume siparis etmek istiyorum. Mugen versiyonundan haberi olan var mi?

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda henuz olmadigi icin motorlara atlayip kaciyoruz is cikisi yalova bursa vs
    3 kisi 3 kiloyu gomup geliyoruz
    Atasehir novadaya mekani kurdular, start vermistir belki yusuf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir deki köfteci yusuf tam curcuna 900 kişi aynı anda yemek yiyiyor gürültüden oturulamaz hale geldi nerdeyse

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farklı araçların aynı pistte karşılaştırılmaları çok hoşuma gidiyor. Bu video da onlardan biri. (Kanalda diğer hothatch'lerin videoları da var)

Type-R, Cupra, RS3, A45 ve Focus RS hemen hemen aynı süreyi yaparken Golf R ve 308 gti biraz geride kalmışlar.

"life is too short to drive boring cars"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre yeni hayırlı olsun...İyi günlerde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi anlamak istemiyorlar sorun orada. Bu fiyata konforsuz olacak tabii spor araba alıosun konfor neden arıosun ne demek yaw. Sadece pist için alıosam ve standart kullanıcaksamda pistte kullanamıosun 2 tur sonra şişio yürümüyo şehir içinde kullanmak için aşırı sert ve rahatsız. O zaman ne işe yarar arkadaş bu type R. Gündelik kullanamazsın rahatsız pistte kullanamazsın şişer. Eve biblo diyemi alıcaz arabayı. Golf R ve Leon Cupra pistte çokta altta kalmaz fiyat olarakta uçuk değiller ve çok daha konforlular. Onu ne yapıcaz?
    abi yanlış anlama, sen bu typer'i bu konuda devamlı aynı konular ile kötüleyerek algı operasyonu yapıyorsun
    bu konuya kötülemekten başka birşey yazmadın. eğer devamlı Vag grubunu öveceksen, bunu vag grubu konusuna yansıtabilirsin.
    ne kadar nerede tecrübe edindin ki habire aynı şeyleri yazıyorsun?

hadi diyelim; biz, senin dediklerinin aksini iddaa ederek yalan söylüyoruz,

buyursun yeni arac sahibi " PisCocuk " değerlendirsin, aşağıda soracagım sorulara,

1. araba R modu kapalı iken konforlu mu? ( Orjinal jant lastikli bir Civic 1.6 Elegance kadar konforlu. ben iddaa ediyorum. 19 jant + 35 yanak sert lastige ragmen )

2. Gündelik kullanım rahatlığı? ( sen gündelik kullanılamayacagına iddaa etmişsin. Araba üzerindeki Body Kit'e ragmen, bir o kadar da yerden çok optimum yükseklikte. Ben arabayı izmir şartlarında kullanıyorum ve katiyen yere yakın arabada yaptıgımız gibi tümseklerde sag-sol manevraya ihtiyac duyulmamaktadır. direkt düz olarak gecilebilir.

Araç pistte şişiyor, tıkanıyor diye şehir efsanesi yarattınız. yağ sıcaklıgı yükselince araba bazı avans kısmalarına gidiyor diye şişti varsayıldı. Yazılım güncellemeleri ile bu kısıtlamaların değiştirilebilecegi aşikar.

ben normalde konforsuzluklardan hep şikayet etmiş ve bunca yıldır, bu tarz araçlarla konforsuzluktan yorulmuş birisiyim
    ama bu arabadaki bu süspansiyon sertligi değişimi benim için e f s a ne.

Bana kalırsa ;

Araç Şekil.
    Stok dahi dahi hızlı gidiyor (100-200 'ü 11.3 çıkartanlar var )
    Stok olarak kullanıldıgı takdirde şehir içi kullanıma çok uygun.
    Şehir içi 50-60 krş , şehir dışı 35 krş a kadar inebiliyor
    Araç dünyadaki farklı pistlerde sürelerde kendilerini kanıtladı.
    Çıtır yükleme ile mehzent tarafından geçen aylarda rolling gecesinde, FK2 nin neler yapabilecegini rolling de de kanıtladı.
    herhangi bi kronik sorunu yok
    Teknolojik olarak tatminkar

bana kalırsa dediginiz gibi hakettigi paradan fazlası isteniyor. onu da defalarca tartıştık %90 ötv olayı

bi de koltugu, oturuşu falan rahatsız denmiş. bu tarz araçlarda SPOR KOLTUK yapısı gereği oturuş pozisyonu daha yatay oldugu için normaldir. eski typerlardada böyledi. s2k da da bu şekilde.
    Arabacı Ağır japon..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse ben doğruları yazıyorum. marka fanatikligi yapmıyorum.
    bu arabalar 100 liraya da düşse, 200 liraya da çıksa beni alakadar etmiyor
    cunku bana kalırsa satılacak araba degil. Allah sevene sattırmasın.
    o yüzden almak isteyen kişilerin de doğru yönlendirilmesini isterim.

eksileri ne derseniz, bana göre turbo olması bi eksi
    keşke 3 litre sıralı düz 6 litre k20 olsaydı
    ya da 2 litre 300 hp atmosferik dolu olarak çıksaydı.
    n/a power olarak sevdik hondanın hızlı arabalarını.
    turbo oldugu zaman işin içinde, turbonun gelmesi gitmesi, az devir çevirmesi, şişti etti derdi bilmemneler

onun harici dışardan bakıldıgında 60-70 liralık bi düz honda HB'e , TUNING yapılmış gibi durması.
    insanlar fabrikadan böyle çıktıgına ya da 160-170 lira olduguna gözü inanmıyor haklı olarak.

kimisi burda çıktı söyledi, " hacı ben hanım'dan dolayı ve yaşımdan dolayı fk2 Typer'i tercih edemem. onun yerine golf R, çevre tarafından daha normal karşılanabilir ve aynı verimi verebilir bi araba " dediler saygı duyduk.
    Arabacı Ağır japon..

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İstanbulda henuz olmadigi icin motorlara atlayip kaciyoruz is cikisi yalova bursa vs
    3 kisi 3 kiloyu gomup geliyoruz
    Hahaha köfte yazdım ve konun seyri köfteci yusuf'a döndü
    Valla ben bir kere Bozüyük Outlet karşısındaki yerinde köfte, et, patates kızartması ve ekmek tatlısı yedim sonra hepsi yol boyu beni yedi. Et lezzetsiz, köfte ve patates inanılmaz baharatlı, ekmek tatlısıda bugüne kadar gördüğüm en kötüsüydü. Abartmıyorum tatlının 3'te 1'ni yiyebilmiştim, glukoz şurubunu mu artık ne haltsa birşeyi basmışlar, boğazlarım yanmıştı.
    Şahsen bir daha su içmek dışında oradan birşey almam. Benim mide çok hassas, etler 30dk sonra midemi kaynatmaz ise o yer sınıfı geçer bu malesef geçemedi. Hayret ediyorum ama her şubesi resmen tıklım tıkışık, önü otomobilden geçilmiyor. Hele geçen sefer Balıkesir'e giderken Susurluk'taki şubesi katlı otoparka dönmüştü. Adamlar oraya katlı otopark yapsalar yeridir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konu ardanin mutfagina bagliyo az kaldi.
    Cumadan sonra vurucam kirbaci vurucam
    Kirbaci kendimce eksiklerini fazlalarini yazarim bende
    Geçmiş olsun döndü bile
    Ama bu tamamen seni kabahatin, Pamukova yazdın olay bitti

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atasehir novadaya mekani kurdular, start vermistir belki yusuf
    Pendik idonun icinde de aciliyor beklemedeyiz henuz gunu belli degil

Alıntı Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre yeni hayırlı olsun...İyi günlerde...
    Demir abi cok tesekkurler
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konun başlığını TypeR ile lezzet durakları olarak değiştirin

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yanlış anlama, sen bu typer'i bu konuda devamlı aynı konular ile kötüleyerek algı operasyonu yapıyorsun
    bu konuya kötülemekten başka birşey yazmadın. eğer devamlı Vag grubunu öveceksen, bunu vag grubu konusuna yansıtabilirsin.
    ne kadar nerede tecrübe edindin ki habire aynı şeyleri yazıyorsun?

hadi diyelim; biz, senin dediklerinin aksini iddaa ederek yalan söylüyoruz,

buyursun yeni arac sahibi " PisCocuk " değerlendirsin, aşağıda soracagım sorulara,

1. araba R modu kapalı iken konforlu mu? ( Orjinal jant lastikli bir Civic 1.6 Elegance kadar konforlu. ben iddaa ediyorum. 19 jant + 35 yanak sert lastige ragmen )

2. Gündelik kullanım rahatlığı? ( sen gündelik kullanılamayacagına iddaa etmişsin. Araba üzerindeki Body Kit'e ragmen, bir o kadar da yerden çok optimum yükseklikte. Ben arabayı izmir şartlarında kullanıyorum ve katiyen yere yakın arabada yaptıgımız gibi tümseklerde sag-sol manevraya ihtiyac duyulmamaktadır. direkt düz olarak gecilebilir.

Araç pistte şişiyor, tıkanıyor diye şehir efsanesi yarattınız. yağ sıcaklıgı yükselince araba bazı avans kısmalarına gidiyor diye şişti varsayıldı. Yazılım güncellemeleri ile bu kısıtlamaların değiştirilebilecegi aşikar.

ben normalde konforsuzluklardan hep şikayet etmiş ve bunca yıldır, bu tarz araçlarla konforsuzluktan yorulmuş birisiyim
    ama bu arabadaki bu süspansiyon sertligi değişimi benim için e f s a ne.

Bana kalırsa ;

Araç Şekil.
    Stok dahi dahi hızlı gidiyor (100-200 'ü 11.3 çıkartanlar var )
    Stok olarak kullanıldıgı takdirde şehir içi kullanıma çok uygun.
    Şehir içi 50-60 krş , şehir dışı 35 krş a kadar inebiliyor
    Araç dünyadaki farklı pistlerde sürelerde kendilerini kanıtladı.
    Çıtır yükleme ile mehzent tarafından geçen aylarda rolling gecesinde, FK2 nin neler yapabilecegini rolling de de kanıtladı.
    herhangi bi kronik sorunu yok
    Teknolojik olarak tatminkar

bana kalırsa dediginiz gibi hakettigi paradan fazlası isteniyor. onu da defalarca tartıştık %90 ötv olayı

bi de koltugu, oturuşu falan rahatsız denmiş. bu tarz araçlarda SPOR KOLTUK yapısı gereği oturuş pozisyonu daha yatay oldugu için normaldir. eski typerlardada böyledi. s2k da da bu şekilde.
    Ben yone soyluyorum yine soyluyorum aracin konforu iyi. O jant boyu be lastik olcusune ragmen cok cok iyi. R modunda duz yolda bile sekecek kovamda oluyor ki 1-2 kere deneme amacli aldim 1 dk bile kullanmadim r modunda gerek duymadim cunku

Benim tek derdim oturma pozisyonu 2-3 saatlik ist trafiginde bende agri yapti. Hem diz mesafesinin yukarida olmasindan hemde fazla kilolarimdan dolayi. Persembe diyete baslicam 2 ay sonra yeniden yorumlarim bu kismini

Gitme durma konusunda ner bisey soyleyemem 1000 km normal kullanim yapiyorum hiz gostergesinin uzerindeki devir isiklarini yakmadim bile.
    Amac hizli gitmekse parasinin hakkini veren bir araba. Vag grubu disaridan 1.2 tsi de ayni 1.6 tdi de

Yakit konusunda yorum dahi yapmak istemiyorum rx8 den sonra dizel clio etkisi yaratti bende 2. Depombitmek uzere 800 km oldu sehir ici full klima acik dolasiyorum
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devam ediyorsun ya,ne denir...
    İsin dogrusunu anlayip/yazicagina isi sulandiriyirsun(demogiji,saptirma vs)
    X kisi ne demis;spor araba rahatsiz olur.
    Bende buna yazmisim ama stp ne anlamis;typeR'i 458 ile kiyasliyorsun bla bla....
    O zaman 458 spor degil yada turbo,golfr yada cupra...
    Konu anlasildi mi?
    Hayir abi,kalin ince yazdin,ambale oldum yada 458......
    Anlasilmadi konu, anlasilmazda. Senin su ust perdeden herseyi en iyi bilen yuzde 90 kucumserce yazilarin coktan sikti, emin olki yalnizda degilim. Ne yazdiysan onu anladim ben, forum dilini forumculugu , senin tarzin yazanlari yillardir biliyorum yasiyorum. Sen git ss klasmaninda takil aga, alt serilere bulasma cidden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar benim de aklimda bu araç var.evlilik mevzusunu atlatinca bakinicam. Isinma mevzusu bende de bir kusku olmustu. Otopark testinde hicbir sekilde bundan bahsedilmemis hatta bir yerde sabaha kadar dön birsey olmaz gibi birsey deniliyor cupra ve megane rs ten daha iyi olduğunuda söylüyorlar. Dunyada hic kimse sisme olayindan bahsetmiyor burda da zaten genelde 2 3 kisi söylüyor onlarda kullanici olmadığı icin acikcasi referans olarak cok almıyorum ama dayanamadim jasona instagramdan yazdim verdigi cevap agustos sicaginda 1. Ve 3. Tur arasinda bir fark gördüğü ama eylulde pek bir sikinti görmediği seklinde agustosta gordugu sikintiyida pistin kosullarinin agirligindan olabilecegini ve her turbo aracta olabilecegini soyledi. Hatta pistin asfalti, rengi ve sicakligi her zaman daha agirdir dedi. Ayni zamanda yol tutusu ve frenlerinin surus hissiyatinin cok iyi oldugundan da ve tamamen performans odakli bir arac oldugundan bahsetti o yuzden type r sahipleri bence tribe girmesin isiniyor sisiyor diye bence cok guzel bir araca sahipler

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Herşeyi geçelim de hangi pistte rekoru var?

Tek resmi süresi 1saatte donseydi bile rekorun baska bir fabrika cikana tek olduğu icin her sartta rekorun typerda olacagi İstanbul park haric.

En basiti kendi vatanindaki suzukanin rekoru bile meganeda
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tek resmi süresi 1saatte donseydi bile rekorun baska bir fabrika cikana tek olduğu icin her sartta rekorun typerda olacagi İstanbul park haric.

Honda Civic Type R sets new benchmarks at five European circuits - YouTube

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlasilmadi konu, anlasilmazda. Senin su ust perdeden herseyi en iyi bilen yuzde 90 kucumserce yazilarin coktan sikti, emin olki yalnizda degilim. Ne yazdiysan onu anladim ben, forum dilini forumculugu , senin tarzin yazanlari yillardir biliyorum yasiyorum. Sen git ss klasmaninda takil aga, alt serilere bulasma cidden.
    Senın algında sorun var... E tabı,kişi kendınden bılır ısı. Ust perdeden yazdıgımı ekrandan anlıyabılıyorsun,muthıs. Siktiysa okuma,bu kadar basıt.Demogojı yapıpiortalıga arabesk sacma. "Forumcu" olmak ıcın ugrasıyorum ama henuz perdelerı tam taktıramadım. Yıllardır cektıgın azaba uzulmedım ama emın ol heryere takılıyorum,bulasıp bulasmıyacagımda senı lakadar etmez.
    Somurunu baska mesajları alıntı yapıp devam et.Benden sana ekmek cıkmaz.
    Konu TypeR,oradan devam. Pardon 458 ıle kıyasla....

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farklı araçların aynı pistte karşılaştırılmaları çok hoşuma gidiyor. Bu video da onlardan biri. (Kanalda diğer hothatch'lerin videoları da var)

Type-R, Cupra, RS3, A45 ve Focus RS hemen hemen aynı süreyi yaparken Golf R ve 308 gti biraz geride kalmışlar.

çok iyi testmiş.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tsukuba da da Megane önde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)