@ghent in açıklamasına ek olarak;
Ayrıca ülkemizde araçlara inme binme sayısı fazla.
Koltukların modeli ve kumaşından dolayı da iyice dayanıksız hale geliyor.
Üstüne dikkatsiz kullanım eklendimi durum kötü oluyor.
@ghent in açıklamasına ek olarak;
Ayrıca ülkemizde araçlara inme binme sayısı fazla.
Koltukların modeli ve kumaşından dolayı da iyice dayanıksız hale geliyor.
Üstüne dikkatsiz kullanım eklendimi durum kötü oluyor.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Cunku malzeme kalıtesız...
Kısık gozle bakmak gerek...
Su konu acıldıgında fk2 sahıplerı ne canavardı,o aklıma geldı.
Dogruları yazdıgım halde bır hır gür gıdıyordu....
Hala ısınma sorunu gıderılmedı,ınsallah pıstte kı yol tutusu taçlandırıcak bır motor set up ı yaparlar....
Abilerim arkadaslarim. Bu aralar FK8 alma arefesindeyim. Ufak bir mebla banka kredisi alacagim icin araci bir oto galerici (dealer ship ) arkadasim ile beraber, yine bir oto galeriden alacagiz. Ozellikle kirmizi istiyordum ama kirmizilarinda fiyatlari diger renklere nazaran daha pahali. Bundan dolayi, mavi harici her renge kabulum derken, sanirim bir mavi fk8 buldum bugun konusacagiz. Mavi FK8 renk olarak bana biraz STI i andirtiyor. Sizin bu konudaki dusunceniz nedir ? Sizce mavi alinir mi yoksa baska renklerde mi karar kilmaliyim ? Tesekkur ederim.
Not : Resim alintidir.
![]()
Abilerim arkadaşlarım bir sorum olacaktı. FK8 in bijon ölçülerini bilen var mı ? Aracıma toplam 20 adet bijon alacağım . Önerebileceğiniz bir set var mı acaba ?
3gt-5gt gibi olmuş.Grandcoupe'den hallice.Hayırlı olsun![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Yeni civicin tasarimi bana biraz garip geliyor acikcasi. Onu ile arkasi sanki farkli arabaymis gibi. Arabanin onunu begeniyorum ama arkasini degil. Ayrica su yeni arka stoplari tek cizgiyle birlestirme modasini da bir turlu sevemedim. Typer icin, keske bir FK8 typer gibi 3lu egzoz cikisi olmasaydi. Bana biraz apaci isi gibi geliyor acikcasi. Ama GR Corolladan iyidir. O daha fena cunku. Gordugum kadariyla valfli egzoz sistemi gelmis sonunda. Insallah Hyundailerdeki gibi catara patarasi boldur ve egzoz sesi biraz yuksektir. FK8 cok sessizdi.
Tasarımı yine sedan vari olmuş.
06 SS 0006
06 MRZ 06
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)