Önce sağlık mutluluk ve huzur sonrasında bol kazançlı bir yıl geçirmemiz dileğiyle iyi seneler arkadaşlar![]()
Önce sağlık mutluluk ve huzur sonrasında bol kazançlı bir yıl geçirmemiz dileğiyle iyi seneler arkadaşlar![]()
Umarım herşey dilediğiniz gibi olur 2013 yılında. Herkese mutlu, bol kazançlı, sağlıklı yıllar.
Failure is not an option.
Yeni yılda inşallah tüm arkadaşların diledikleri araca kavuşması ve istediği projeyi gerçekleştirmesi dileğimle hepinize nice seneler
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Once herkese saglik diliyorum herseyin basi saglik ondan sonra dostlarla her beraber bir yeni yil.ve bol kazanc diliyorum..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
yeni yılın hepimize saglık mutluluk barış ve bol para getirmesini diliyorum
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Yeni yıl tüm türk milletine hayırlar getirsin.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Tüm tech ailesine mutlu yıllar,ağız tadıyla afiyetle geçsin yeni yılınız.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Sayın arkadaşlarım öncelikle ailenızle sevdiklerinizLe sağlık ve huzur..bol kazancLı..moral dolu mutluluk dolu.. hergüne umutLa bakan sene diliyorum..
2013'ün sevdiklerimizle birlikte huzur, sağlık ve bereket ile beraber hayatımızın en güzel yılı olmasını temenni ederim.
Başta sağlık olmak üzere hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
Mutlu, huzurlu, bereketli bir yıl olsun 2013![]()
2013 hak edene çalışana ,kötülüğe değil iyiliğe, yalana değil doğruluğa, ahlaksızlığa değil ahlaklıya, geriye değil ileriye ,cahilliğe değil aydınlığa götürmesi dileklerimle sevdikleriniz ve sevdiğinize değen kişilerle sağlıklı huzurlu mutlu maddiyata ihtiyaç duymayacak şekilde geçirilmesi bir yıl diliyorum...
2013 yilinda umarim herkes istedgi arabayi alir istedgi evi alir istedgi parayi alirama isin ozu bu degil mutluluk veren seyler bunlar degil
Saglik huzur ve mutluluk gerisi teferruat 2013 den beklentim bu ve herkesede saglikli huzurlu ve mutlu bir yil dilerim![]()
Herşeyin öncesi sağlık.Allahım sağlık sıhhattan yoksun etmesin cümlemizi.
yeni yıl inşallah hepimize sağlık,bol kazanç ve kazasız belasız bi yıl olur.
dermansız dertlerden uzak![]()
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)