yan dükkan eczaneyse hastane yakındır herhalde, optik de olabilir :D :D
Printable View
yan dükkan eczaneyse hastane yakındır herhalde, optik de olabilir :D :D
tekel cok var etrafta bence midye dolmaci ac. dukkan olarak bi sampiyon bi de ataturk caddesindeki yer var. ikiside full calisiyor.
Hocam bulunduğun yerde ne yoksa onun üzerine bir şey yapabilirsin
Arkadaşlar tekel,büfe demiş ama kesinlikle önermiyorum biz 34 yıllık büfeciyiz bakkalıktan büfeye geçtik tekel ürünleride satıyoruz şükür Allaha işler iyi ama bır zamandan sonra insan para görmüyor heleki sabaha kadar açık bir yer açmayı bence düşünme zombı gibi oluyorsun ne gecen var ne gunduzun nede hafta sonun, bayramın bi düğüne gidip 2 saat takılmak dukkanda mesele oluyor biz dukkada vardiyalı olarak 4 kısı çalısıyoruz sen tek çalışmak istiyorsun düşün :) artı sarhoşu iti kopuğunla uğraşmak zorunda kalıcaksın gece. artık yasalar seni değil karşı tarafı koruyor. Benim 2 tane, çalısanımın 3 tane mahkemesı var. sebebide kendımizi korumamız :) gecen sene devlete 5.000 tl ceza ödedim bu ıkı davadan birinde buyuk ıhtımal bana 6 ay hapis çıkacak ona göre düşün derim.Şahsen kendım bılsem başka bir iş yapabılcem 1 dk dusunmez bırakırım.Bu mesleği
WienerWald Gibi lüx markalı bi yer aç o zaman
bence bebe giyimi ve iç çamaşır yapabilirsin bayan olarak %100 kar olan bi iş çünkü..
çevrede hiç kumrucu yada ayvalık tosçusu varmı ?
Soyleyen oldumu bilmiyorum ama dvd dukkani ve bunun icinde fatura odeme merkezide olabilir simdiden kolay gelsin
80mtrekare+ olsaydı otoyıkamadan başka bişi demezdm valla . :) ama cevrende petshop yoksa gerçekten öneririm :)
kokoreç+midye dolma+kumru+wafell olabılır
piliç var ileride karakola doğru sultanbey diye bi yer çokta güzel. kumrucu yok buralarda bu aralar çok canım çekiyo bulamıyorum hiç bi yerde :D düzgün bi tost most tarzı şeyler yapan yer açabilrsiniz marmaris gibi ama buralardaki marmarisler çok kötü her yediğimde miğdem bozuluyor. franchise parası falan vermeyin açın kendi istediğiniz isimle çokta güzel olur.
Kokoreç :)