Allah rahmet eylesin... Büyük sanatçıydı :(
Printable View
Allah rahmet eylesin... Büyük sanatçıydı :(
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun gerçek bir halk ozanıydı halkın ozanıydı sevenlerinin başı sağolsun
Allah rahmet eylesin , halkın sanatçısına..
Allah rahmet eylesin.. Negüzel reddetmişti; "Ben devlet sanatçısı değil, halkın sanatçısıyım." diye.. :(
Ah usta ah!..Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin büyük ozanımıza
cahilken , dünyanın rengine kanmışken dinlemiştim ilk seni ... ''doyulur mu '' derken '' küstürdüm gönlümü '' farkına varmadan ... sonra yine yetiştin imdadıma sen '' yalan dünya '' dedin usulca ,çığlıklar içinde ... özledim , hemde çok , ''neredesin sen '' diye feryad ederken ağladığım da oldu ... '' karlı dağlar geçit vermez olunca '' efkarımı bastırdım asker ocağında,, gizlice '' ne güzel yaratmış seni Yaradan '' dedim ... zaman geçti bütün acılarımın üstünden , sonra bir akşam üstü ''kendim ettim kendim buldum '' diye söylendim umarsız ... '' yazımı kışa çevirdin '' diye haykırdım mecnun misali , sen benim sevda lügatımdın be NEŞET USTA... ''ŞİRİN KIRŞEHİR''inde nur içinde yat ...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.mütevazi,saygılı gerçek bi beyefendiydi.konserinde ceketi çıkartmak için bile seyirciden izin isteyen saygın bi insan.saygı sevgi konusunda senden öğreneceğimiz çok sey vardı daha.
Az önce öğrendim şok oldum çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
allah rahmet eğlesin çok severdim
allah rahmet eylesın degerı kaybedıldıkten sonra anlasılıyor bazı degerlı sanatcıların ...
Elimizdekilerin değerini kaybedince anlıyoruz..
Mekanın cennet olsun Neşat Ertaş..
Ah yalan dunya
Mekanı cennet olsun :(
Sabah uyandigimda annemden aldim haberi, dun aksam daha turkulerini dinliyordum.
Topragin bol olsun guzel anadolu ozani.
"İnsanlar kendini bilebilseydi/ belki de dünyada haksızlık, kavga olmazdı/ İnsan doğan yine insan ölseydi/ Belki de dünyada hayvan kalmazdı..." (Neşet Ertaş)
Allah rahmet eylesin bende yeri ayrıdır Neşet ertaşın. Ne zaman hüzünlesem oturup dinlerim artık bi buruk dinleyecem.Hiç canlı dinelemek nasip olmadı bi ona üzülüyorum mekanın cenent olsun bozkırın tezenesi....
Allah rahmet eylesin.