User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Arkadaşlar BilgeAdam Konusunda Bilgisi Olan Varmı

sito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arkadaşlar BilgeAdam Konusunda Bilgisi Olan Varmı

Bilge adamın Sistem ve Ağ Uzmanlığı Kursuna kayıt olmayı düşünüyorum burdan eğitim alan vs. varmı arkadaslar

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyidir güzeldir pahalıdır ama sana iş garantisi verir. Kesin bir yere girersin ama girdigin yerde ne kadar kalırsın orasını bilemem.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende düşündüm gitmeyi üniversite okumassam eğer dedim okudum o ayrı bişey İyi diyende var kötü diyende ama kuzen giyor mutlu yani.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2007 mezunuyum...mcse+s sertifikalarım var...eğitimi bizim zamanımızda süperdi cidden iş ortamında karşılaşıcagın şeylerle eğitiyorlar..iş hayatında torpil olmasa bende etkisi fazla değil üni mezunu olmadan..tabi birde dünyada ''Microsoft Certified Engineer Security'' (MCSE+S) Sertifikası Alanlar Mühendis Kabul Ediliyor..Ama Türkiyede Bir Üniversitenin Biz 4 Senede Yetiştiriyoz Bunlar 1 Senede Nasıl Yetiştirir Diye Dava Açıp Kazandığını Ve Türkiyede Herhangi Bir Şey İfade Etmediğini Belirteyim ...

Ordan Çıktığın Anda İş Bulmalısın Aksi Taktirde Çabuk Unutabileceğin Şeyler..
    Kesinlikle Devamsızlık Yapmaman Lazım..Bol Örnekli Ve Simule Ederek Öğretiyorlar Birşeyi Kaçırdınmı Bi Daha Hayır Gelmez
    Ayrıca Bilge Adam'da Eğitim Veriyorlar Yani Sertifika Değil..Pearson Vue Sınav Merkezlerine Girip Microsoft Sınavlarına Girmen Lazım Benim Zamanımda 7 Adetti Şu An Kaç Bilmiyorum...Tanesi 100 Dolar Ve Biraz Hardcore Sınavlar

Başka Bilmek Sormak İstediğin Birşey Varsa Yardımcı Olabilirim

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim 2 arkadaşım araçlarını sattı kurs için şuan 1i yazıldı kursa başladı diğeride sonraki dönemde gidecek. Bende zamanında çok araştırdım burayı bence verilen eğitime değecek bir ücret bide hocaları güzelmiş öyle diyorlar (Eğitimi veren kişide önemli yani )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 2 arkadaşım araçlarını sattı kurs için şuan 1i yazıldı kursa başladı diğeride sonraki dönemde gidecek. Bende zamanında çok araştırdım burayı bence verilen eğitime değecek bir ücret bide hocaları güzelmiş öyle diyorlar (Eğitimi veren kişide önemli yani )
    Eski Kadro Çıktı Diye Biliyorum İşte Benim Zamanımdakiler Mükemmel Adamlardı Çok BilgeAdamdan Yetişip Bilge Adam Bünyesinde Fabrika Banka Vs Büyük Networkleri Kuran Adamlardı

Şuan Bilemiyorum Bende Kadronun Durumunu

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben subat 2010 ayında tamamladım, uzun suren ve ciddi egitim veren bir kurum tabi bir de pahalı ama is garantisi yok, senin kursu bitirip gerekli sertifikaları alman lazım, bu sınavların ucreti de dolar uzerinden...
    ayrıca ciddi duzenli gidip, uygulamaları kacırmadan yapman lazım, ipin ucu kactıgında toparlaman baya zor oluyor..
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey kalite uzman kişiler var ve birebir ilgileniyorlar tavsiye ederim.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla nasıldır bılemem ama ayda bir bana msj atıyorlar. okulda düzenledikleri bir konferansa katılmıştım ulan nerden verdim numaramı ayda bir msj atıyor adamlar yok böyle yok şöyle diye

semehe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım bıldıgım sertıfıka verıp ıs buluyolarmış öyle duymuştum tam emin değilim bende gitmeyi düşünüyorum

sito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2007 mezunuyum...mcse+s sertifikalarım var...eğitimi bizim zamanımızda süperdi cidden iş ortamında karşılaşıcagın şeylerle eğitiyorlar..iş hayatında torpil olmasa bende etkisi fazla değil üni mezunu olmadan..tabi birde dünyada ''Microsoft Certified Engineer Security'' (MCSE+S) Sertifikası Alanlar Mühendis Kabul Ediliyor..Ama Türkiyede Bir Üniversitenin Biz 4 Senede Yetiştiriyoz Bunlar 1 Senede Nasıl Yetiştirir Diye Dava Açıp Kazandığını Ve Türkiyede Herhangi Bir Şey İfade Etmediğini Belirteyim ...

Kesinlikle Devamsızlık Yapmaman Lazım..Bol Örnekli Ve Simule Ederek Öğretiyorlar Birşeyi Kaçırdınmı Bi Daha Hayır Gelmez
    Ayrıca Bilge Adam'da Eğitim Veriyorlar Yani Sertifika Değil..Pearson Vue Sınav Merkezlerine Girip Microsoft Sınavlarına Girmen Lazım Benim Zamanımda 7 Adetti Şu An Kaç Bilmiyorum...Tanesi 100 Dolar Ve Biraz Hardcore Sınavlar

Arkadaşlar hepiniz çok sagolun
    hocam peki ingilizce seviyen nasıldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sito Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hepiniz çok sagolun
    hocam peki ingilizce seviyen nasıldı
    bende toefl var öyle diyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce yine yazmıştım , o konudan alıntı yaptım yine

Bu arada o konu web grafik tasarım içindi onu da belirteyim.

Alıntı anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birkaç kez daha aynı konu açılmıştı onlara da yazmıştım yine yazayım. Diğer arkadaşlarında dediği gibi içinde yetenek varsa evet yapabilirsin ama yoksa hiç boşuna zamanını da paranı da harcama. Ben yaklaşık 4 sene önce falan web & grafik tasarım kursu almıştım BilgeAdam'da , evet eğitim güzel ama asıl iş sende bitiyor. Aynı sınıfta oldugumuz arkadaşlar içinde 10 kişiden 3-4 kişi devam ediyor bu işe , bende etmeyenler içindeyim. Mesela şu an web konusunda hiçbirşey yapamam , grafik konusunda da işte photoshop , freehand gibi programları kullanıyorum ama öylesine o mesleği yapmıyorum. Kurstan daha çok senin çalışman lazım onu iyice benimsemelisin. Fiyatları da bayağı yüksektir ben gittiğim zaman yaklaşık olarak 7200 TL vermiştim.

BilgeAdam dan çıkanı havada kapıyorlar diye birşey de yok yalan , bu sektörde kim daha iyi iş yapıyorsa onu alırlar. Çekirdekten yetişen adam senden çok daha fazla şey biliyor oluyor ve senin önünde oluyor her zaman. Tasarım işi çok sabır isteyen bir iş , varsa sabrın , azmin , yeteneğin yap ama ekstradan iş yapayım , zamanımı geçireyim dersen olmaz gecen gündüzüne karışmalı ki iyi iş yapabilesin. Ben Beşiktaş şubesine gitmiştim varsa başka sorun seve seve cevaplarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu açılalı epey bi zaman olmuş ama güncelleyeyim istedim yarın Allah nasip ederse Kariyer Eğitimi Programı na kayıt olmayı düşünüyorum.

Kurs 2 yıl ve 7 farklı sertifika eğitim programı var.Yani 2 yıl boyunca 7 ayrı kursu bitirip sertifika alıyorsunuz...Bu yakınlarda Bilge Adama giden ya da şuan hala devam eden var mı acaba?

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3d modelleme ve görselleştirme kursuna gitmiştim, kariyer paketinde bu eğitimde var sanırım.. Gidiceğiniz şubedeki hocalar hakkında bilgi edinin bence.. Ben farklı 2 şubede eğitim almıştım ne yalan söliyim 2 hocanın öğretim şekli ve bilgisi baya farklıydı..

arkadaşında belirttiği gibi iş yine sizde bitiyo.. kariyer eğitim sonrası işsiz arkadaşlarım var mesela

Alıntı baretta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birkaç kez daha aynı konu açılmıştı onlara da yazmıştım yine yazayım. Diğer arkadaşlarında dediği gibi içinde yetenek varsa evet yapabilirsin ama yoksa hiç boşuna zamanını da paranı da harcama. Ben yaklaşık 4 sene önce falan web & grafik tasarım kursu almıştım BilgeAdam'da , evet eğitim güzel ama asıl iş sende bitiyor. Aynı sınıfta oldugumuz arkadaşlar içinde 10 kişiden 3-4 kişi devam ediyor bu işe , bende etmeyenler içindeyim. Mesela şu an web konusunda hiçbirşey yapamam , grafik konusunda da işte photoshop , freehand gibi programları kullanıyorum ama öylesine o mesleği yapmıyorum. Kurstan daha çok senin çalışman lazım onu iyice benimsemelisin. Fiyatları da bayağı yüksektir ben gittiğim zaman yaklaşık olarak 7200 TL vermiştim.

BilgeAdam dan çıkanı havada kapıyorlar diye birşey de yok yalan , bu sektörde kim daha iyi iş yapıyorsa onu alırlar. Çekirdekten yetişen adam senden çok daha fazla şey biliyor oluyor ve senin önünde oluyor her zaman. Tasarım işi çok sabır isteyen bir iş , varsa sabrın , azmin , yeteneğin yap ama ekstradan iş yapayım , zamanımı geçireyim dersen olmaz gecen gündüzüne karışmalı ki iyi iş yapabilesin. Ben Beşiktaş şubesine gitmiştim varsa başka sorun seve seve cevaplarım.
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ulan eşşoğlueşşekler 4 yıl boyunca yok sosyoloji yok piskoloji yok edebiyat bilmemne diye dayıyorlar angarya dersleri ondansonra yok efendim 4 yılda yetiştiriyorlarmış... her öğrenciye yanlızca alanına yönelik dersler versele o üniversite enfazla 2 yılda biter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan eşşoğlueşşekler 4 yıl boyunca yok sosyoloji yok piskoloji yok edebiyat bilmemne diye dayıyorlar angarya dersleri ondansonra yok efendim 4 yılda yetiştiriyorlarmış... her öğrenciye yanlızca alanına yönelik dersler versele o üniversite enfazla 2 yılda biter
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3d modelleme ve görselleştirme kursuna gitmiştim, kariyer paketinde bu eğitimde var sanırım.. Gidiceğiniz şubedeki hocalar hakkında bilgi edinin bence.. Ben farklı 2 şubede eğitim almıştım ne yalan söliyim 2 hocanın öğretim şekli ve bilgisi baya farklıydı..

arkadaşında belirttiği gibi iş yine sizde bitiyo.. kariyer eğitim sonrası işsiz arkadaşlarım var mesela
    Tabii ki iş bulabilme kısmı çok önemli ama şuan hayatımda başka bi durum söz konusu amaç sadece kafayı başka şeylere yöneltmek ve tabii ki herşey yoluna girdiğindede iş konusunda avantajlı duruma düşmek...Peki hocanın iyi olup olmadığını nasıl anlarım ki ben?Tam bi cahil cüheylayım bu bilişim vb konularında...

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şuan Sistem ve ağ uzmanlığı alıyorum 3 ay bitti sayılır. Hoca için şöyle söyliyim biraz şans işi aslında genel kadro olarak iyi ama bide en iyileri var örneğin bizim dersimize bölüm başkan yardımcısı giriyo adam işini çok iyi yapıyo yalamış yutmuş yani. Ama her hoca öyle değil tabiki dediğim gibi hoca işi biraz şans. Yukarıda arkadaşlarda söylemiş zaten ne kadar kaliteli eğitim verseler de iş insanın kendinde bitiyo. Biraz temelin olması lazım anlattıkları konular anlaman için ve bol bol pratik yapmak lazım. Meraklı ve araştırmacı olman da lazım Kolay gelsin şimdiden.

Bazu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009-2011 arası bende kariyer eğitim programı ile yazılım + sistem ve ingilizceye gitmiştim. Arkadaşlarında dediği gibi içinde bi istek varsa başarırsın. İnsanlar BilgeAdam deyince çok büyük bir beklentiyle gidiyorlar. Fakat kurs sonlarına doğru acı bir hüzünle bitirenler çoğunlukta. Tamamen kişiye ve hocaya bağlı bir durum bu. BilgeAdam'ın satış taktiği çok iyidir. Bir benzerine zor rastlarsınız. Kayıt olmadan önce binbir vaatler binbir iş örnekleri sunarlar size. Bunların sonucunda çok büyük beklentilerle yazılırsınız kursa. Fakat her şey BilgeAdam'da bitmiyor. Özellikle hangi dalda kurs alacaksanız temelinizin olması çok önemli. Gerisi tamamen azim ve isteğe bağlı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)