herkeze teşekürler ama ben o hacimle güzel işler çıkacagına inanıyorum hayırlısı artık
Printable View
herkeze teşekürler ama ben o hacimle güzel işler çıkacagına inanıyorum hayırlısı artık
merhabalar 97 model 4,6 gt sahibiydim çok keyifle kullandıgım bir araç ama ne zaman gazlasam ertesi gün sanayi yolları gözüküyordu performans ve konfor bir arada dır amerikan arabalarında parça araştırması yapmanı tavsiye ederim maslak ve taksim de amrikan parçacısı olan erkan abi var istersen numarasını veririm beni tanır kafana koymuşsun belliki aldıgın zevki başka araçta alamassın tavsiye ediyorum. ama dedigim gibi parça araştırması yapmanı öneriyorum şimdiden hayırlı olsun :)
Merhaba bende 3.8 v6 modelini kullandım bir müddet, 1997 olması lazım. Birader Dubaide yaşarken almıştı..
İçerisi klostrofobi oluşturacak kadar dar :) Haliyle yakıt tüketimi bir hayli yüksek.. Benim kullandıgım araba çok kötü durumda olmasına ragmen homurtusuyla performansıyla tad veriyordu. Götürdügüm servis akslarının zayıflıgına dikkat çekmişti.
evet bugun kısmet olursa yola çıkıyorum ve cuma günü istanbul sularında olucam gerçi aracı herşeyini sıfırdan yapıp tamamen sorunsuz hale gelmeden çıkarmayı düşünmüyorum ondan sonra hep birlikte burdan video foto paylaşmış olurum