Sokak köpeklernin uyutulması kararı alındı.. Oy sayısına göre onaylanacak
Oylayın LTF
Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur
Sokak köpeklernin uyutulması kararı alındı.. Oy sayısına göre onaylanacak
Oylayın LTF
Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
evet konu çok önemli arkadaşlar lütfen duyarlı olalım
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Evinizde beslediginiz dogo pitbul rottweiler vb melez ırklarïda elinizden alip uyutucaklar
LUTFEN DUYARLİ OLALİM Can dostlarimizin yasam hakki var
İmkaniniz olursa sehirlerde gerceklesicek olan yuruyuslerede katilmanizi arzu ederim
vatandaşı uyuttukları yetmedi sıra köpeklere geldi demek.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bnde gönderdim ... öle bi güç yok bnm gofretimi gelip alacaklar yeminle başlarına yıkarım o barınağı
Rabbimde bigün şu 'insan'ları uyutsa rahatlasak..
vahşeti köpeklerin yaptığını söyleyip bunu köpeklerimizi yok ederek yapan zihniyet nasıl bir zihniyettir ..
sıgınmacılara ona buna para harcarlar ama gidip barınaklara yatırım yapıp hayvanlara yardım yapmazlar boyle muslumanlar işte
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ettiğim küfürleri buraya yazmak istemiyorum.
İmzaladım dilekçeyi.
Ulan hakikaten beynimin tası atıyor..
Hani gavur olan, zındık olan, günahkar olan, kafir olan bendim de, merhametli olan, koruyucu olan, affedici olan, lokmasını paylaşan allahtan korkan o dinibütün bıyıklı amcalardı?
Ya öldürülür, ya işkence yapılır, ya da tecavüz edilir zavallı hayvanlara. Bunların hepsinin kanunda yeri var. Demek ki yapılıyor bunlar.
Kedi, köpek, inek, tavuk gibi hayvanlar insanoğlunun eseri.
Bu hayvanlar doğada yoktu. İnsanlar tarafından nesiller boyunca cinsleri kırılarak, evcilleştirilerek elde edildiler.
Uzun lafın kısası, sokaklarda köpek varsa, bundan biz doğrudan sorumluyuz. Hayvanların en ufak bir suçu yok bu konuda.
Ondan sonra kalkıp topluca itlaf etmekten bahsediyoruz.
İnsanlığımızdan utanalım biraz.
(Kusura bakmayın lütfen, ama gerçekten çok kızgınım)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)