allah Tüv-Türk Muayene istasyonuna düşürmesin
Printable View
allah Tüv-Türk Muayene istasyonuna düşürmesin
muayene her yıl olursa siz görün nelerle uğraşacağız bakalım
Arac gumrukten vs girerse yada sasi numarasi daha onceden ttahrip olupta yeni numara verirlerse eskiden dediginiz gibi oluyordu tsb yada egm muhuru olup icine sasi numarasi cakiyorlardi, simdi calinti vs durumu yoksa eski sasi noyu cakarlar arabaya yeniden
Kasitli yapacaklarini sanmiyorum ama biraz is bilmezliklerine gelmis sasi numarasi ciddi birsey oldugu icinde bu sekilde davranmislardir, belirli arabalarda cakili sasi no bulunur ama hepsinde olmaz, arkadaslar gorevini yapiyor ama yildiz vs olacak demeleri gereksiz olmus:)
Kaput fitilinin arasına para sıkıstırmıslar da sen allahtan yememıssın, onumuzdekı hafta yaptırıcam bende aracı kullanmıyorum olakı acıl durumda trafıge cıkarmam gerekde cevırmede ne gıbı ıslem yapıldı ceza felan yazdılar mı bı bır hafta ıcınde muayne yaptırılmazsa trafıkden men durumu var mı ?
Benim muayenem bittiğinden haberim yoktu polis çevirmesinde durduruldum polis muayenen bitmiş dedi araçtan inmemi rica etti önce 72 tl ceza yazdı sonrada ceza kağıdı ebatlarında bir belge verdi ve muayeneni yaptırman için 7 gün süren var dedi bu süre zarfında yaptırmayıp tekrar yakalanırsam okkalı bir ceza yiyeceğimi aynı şekilde muayenesiz ruhsat sahibi değilde bir başka sürücü tarafından tekrar yakalanıldığı takdirde aracın bağlanacağını söyledi.
Ama bu geçerli prosedür değil sanırım riske girme bence çünkü muayenesiz yakalanıp direk aracı bağlanan birinide tanıyorum sanırım kafalarına göre insiyatif kullanıyor polis amcalar.Yinede sağolsun bağlamadı aracımı.
Vay arkadas ya, mart ayinda tuv var benimde simdiden stres yapmaya basladim yeminle:( benim sasi nodada yildiz mildiz yok bildigim iyi oldu basima gelirse en azindan bilgimiz oldu artik:) bi onceki muayenedede herseyden gectim, alti curuk diye gecirmemisti, halbuki putur catlamis curuk pas bile bulamamistik:( eski toplu ve goze batan arabalari cekememezlik falanmi yapiolar anlamiyorum ben bu tuvculeri:(