Yeni kasa 3.28 2.000cc twinscroll single turbo.
Printable View
Yeni kasa 3.28 2.000cc twinscroll single turbo.
bence, fiyat, performans,tüketim denklemine en uygun araç olarak tfsi yani, tt veya s3 öneririm.hem hızlı hem keyifli hemde performansına göre oldukça az yakıyorlar.ama gerçek bir adrenalin makinesi olsun dersen,ayrıntılara da takılmayacaksan sti(2005) veya evo(9) almalısın.
evo 9 derim ben
Forum olarak benzinden ağlıyoruz ama kimse zevkindende ödün vermiyor evo'lar s2000'ler :)
Dizel almakta fayda var hissizlik olayı eskidendi, 2 litre dizel bmw makinaları harika
Bence; sti ya da evo
5.30 d ıntercooler turbo yazılım filtre 300 hpleri gör az yak cok kaç
cupraları seviyorum, senin aracının normalden daha iyi performanslı olduğuna eminim :D şayet arkadaşlarım bana "hayırlı olsun leon almışsın" dedikleri zaman tokadı basarım onlara :D işin şakası çevremdekilerin pek araba kültürü olmadığından, almışken tadım kaçsın istemiyorum. e46 320ci ile e46 m3'ü ayıramayan arkadaşlarım var :D
bakış açınız süper, teşekkürler. Dediğim gibi biraz da çevremi düşünerek araç bakıyorum, maalesef fn 2 type-r'ları bu yüzden hiç listeme eklemedim bile. Araç süper lafım yok ama ben farklı birşey olsun, açıkcası biraz da dikkat çeksin, görgüsüzce gelebilir ama farkedilsin istiyorum :)
anlaşıldı sükse yapmak için araç alacaksın arkadaş sen. o halde eski carrera'lardan al, boxster'lardan al ki etrafında marka model bilmeyen arkadaşların "vayyy porsche almışsın kanka!" desinler. sen de kurtul. :)
Araçlar çok farklı kategorilerde farkındayım ama kafam o kadar karışık yani anlayın :D
S2k'leri çok beğeniyorum, gördüğüm yerde ve forum fotolarında sıkça ilgimi çekiyor fakat 1.94 boyum olduğundan içinde bunalabileceğimi düşünüyorum. Zamanında çok niyetlendim ama nasip olmadı... 5.35d de vergiden dolayı biraz üzebilir sanırım :soru: ama öneriniz için teşekkürler.
ben olsam 5.20 alır turuncuya kaplatırdım :)
Temiz STI arayanların çok uzaklara gitmesine gerek yok :-)
ah ah düşünmezmiyim :) bi de içine sığabileceğime inansam...
Fiyatı beni aşacaktır ama pm'den fiyat verirseniz memnun olurum...
Yaksın artık napalım canıma tak etti dedikleri noktadayım, feci bunaldım...
Artık tahminimden fazla bütçeme zarar verirse yanına ufak bi dizel alabilirim. Ama ilk tercihlerim o listedekiler olacak nasipse...
Bütçemi fena aşacağına inanıyorum :)
Aslında izmirde füme bir s3 var sanırım 2008, hatta linki de bu Audi S Serisi S3 2008 Model 64.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 99174308
Araca niyetlenmiştim fakat dediğim gibi s3-a3 ayrımını yapabilen bir çevrem yok. Bana göre özel bir araç ama amalarım fazla :(
Boxster'lara da baktım ama boydan dolayı bana göre değil, bütçe elverse de 911 turbo alsam :) Sükse yapmak demiyelim de dikkat çekmek daha doğru olur sanırım...
bence 520d alaçak kadan paran varsa bı sti al bir tanede ucuz dizel araç yada tvıngo tipi bi araç al kafana göre takıl:)