Dostum galiba öyle olacak.
Kimse mantıklı görmüyor temiz aracı elden çıkarmayı.
2.el piyasası yüksek, temiz bulmak sıkıntı.
Leylek gibi havalanıyor diyorlar ben kullanmadım.
O zaman gitmesinin anlamı yok bence.
Printable View
Leylek gibi havalanıyor diyorlar ben kullanmadım.
O zaman gitmesinin anlamı yok bence.[/QUOTE]
OLURMU ONA BI YAYTAK BAK NASIL TUTUYOR YERI ;) ARTI LPG DEDE EN AZ BENZINLI KADAR ATIK BIR ARABA VE LPG DE YARIYARIYA KADAR ETKI EDIYOR YAKITI ;)
OLURMU ONA BI YAYTAK BAK NASIL TUTUYOR YERI ;) ARTI LPG DEDE EN AZ BENZINLI KADAR ATIK BIR ARABA VE LPG DE YARIYARIYA KADAR ETKI EDIYOR YAKITI ;)[/QUOTE]
Dostum espri yapıyorsun demi?
Keşke bir yayla yol tutuş çözülse.
Dostum espri yapıyorsun demi?
Keşke bir yayla yol tutuş çözülse.[/QUOTE]
dostum 3.5 luk veya 5 lik bi yay tak ve aha geniş bi lastik tak o yol nasıl tutuyor gör cok serive cabuk hızlanan bir arabadır era cok az yakar cok kaçar 300 bin km de motora anahtar degmemiş araçlar var hyundai ile olan ön yargıları kırın bence yeni i30 gibi cok kaliteli araçlar yapıyorlar artık ve guvenlikli
dostum 3.5 luk veya 5 lik bi yay tak ve aha geniş bi lastik tak o yol nasıl tutuyor gör cok serive cabuk hızlanan bir arabadır era cok az yakar cok kaçar 300 bin km de motora anahtar degmemiş araçlar var hyundai ile olan ön yargıları kırın bence yeni i30 gibi cok kaliteli araçlar yapıyorlar artık ve guvenlikli[/QUOTE]
Yeni İ30 laf yok. Golf kalitesinde bir araç.
Yalnız Türkiyede piyasası olmamasından dolayı o araca o parayı bağlamazdım.
Değer kaybı çok fazla.
Era yol tutuş olayına gelince şasini rijitliği, aerodinamik yapısı, aks mesafesi, süspansiyon sistemi, ağırlık merkezinin yere yakınlığı vb. faktörler olunca yeterli olmaz.
Tabi bir nevi etkisi olacaktır da.
Biraz inceleyeyim Erayı teşekkürler.
1.6 era yol tutuş konusunda o kadar verimli diyemem ama öyle extrem işler yapmaya kalkmazsan bir sorun yaşamazsın...Arkadaşlarda belirtmiş , yay , ön kule gergisi ve geniş tabanlı lastik ile bu sorunu bertaraf edebilirsin...Ayırca 1.6 era Lpg'dede oldukça verimli ve ekonomik...