Konuyu açan abimiz sms yoluyla bana ulaşırsa ( 0beşyüz327787353 ) yarın bende okulumdaki arkadaşlarımla beraber karınca kararınca bi yardım toplayabilirim.
(Özel okulda okuyorum, inşallah miktar olarak biraz fazla toplayabilirim)
Printable View
Konuyu açan abimiz sms yoluyla bana ulaşırsa ( 0beşyüz327787353 ) yarın bende okulumdaki arkadaşlarımla beraber karınca kararınca bi yardım toplayabilirim.
(Özel okulda okuyorum, inşallah miktar olarak biraz fazla toplayabilirim)
Konuyu yeni gördüm ve techturkeye helal olsun diyorum. Kimse kayıtsız kalmamış.
Özellikle bağzı şeyleri üstlenen kişilerden ise Allah razı olsun.
Arkadaşlar Murat bey bu arkadaşımıza bu dönemlik kirasını yatırmış ev sahibine öyle duydum, Allah razı olsun yaptıkları için...
Konu içinde, 2.dönem kirasını ödemeyi isteyen kişiler vardı veyahut maddi anlamda yine destekte bulunmak isteyenler vardı..
Arkadaşımız şuan istanbulda, bundan sonra ayda 280 TL Kredi alacakmış devletten (burs çıkmamış).. fakat bu miktarın tabiki 220 TL si sadece ev kirası ve faturalarına gidicek. elde kalan çok cüzi bir miktar 50 tl filan olacak. ve ailesinden halen daha bir maddi gelir elde edememekteymiş, babası halen daha hastane işleriyle uğraşıyormuş..
bu arkadaşa yardımda bulunmak isteyenleriniz içn bir güncel diyelim..
Gerekli bilgileri pm alabilirmiyim yakın zamanda elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum bende.
Birazdan sms ile ulaşıyorum teşekkürler.
280 TL kredi çıkmış müdür, fakat şuanda 1 kira borcu var sanıyorm..
Murat bey, gürsel abi ve konuya ilgi gösteren ismini sayamadğım herkesten gerçekten ALLAH razı olsun arkadaşlar..
TechTurkey bu konuyada kayıtsız kalmadı..
Gerekli bilgileri pm liyorum birazdan. teşekkürler
Arkadşlar bu arada, konuyla ilgili bilgi vermek istiyorum. Daha önce yardımda bulunmuş olanlarınız ve konuyu görenleriniz içinden merak edeniniz vardır..
Herkesten ALLAH razı olsun. İlkte yapmış olduğunuz yardımlar sayesinde arkadaşımız 1-2 ayı bildiğim kadarıyla en hafif sıkıntılarla atlattı..
Ailesinin durumunda bir gelişme olmadığı için ordan kendisine maddi bir gelir gelmiyormuş, sadece sizlerin yardımıyla 1-2 ay geçti ve murat beyin ilk 2-3 ay (bildiğim kadarıyla) kirasını ödemekle geçti...
Arkadaşımız adına herkese teşekkr ediyorum gerçekten kayıtsız kalmadığınız için...
Önümüzdeki günlerde, 2.dönem harçları yatmaya başlanacak 380 tl civarı diye hatırlıyorum, bu arkadaşımıza bu konuda yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere. Bunun yanında okula dönüş harçlığı ve tekrardan 2.dönem kitaplarının alınabilmesi extra masraflar olucaktır, elinizden geldikçe birşeyler olursa kendi adıma böyle birşeye vesile olduğum içinde çok sevinicem
Herkes ufak tefek demeden bir yardımda bulunabilirse yine bununda altından kalkılmış olur evvelAllah...
yardımda bulunmak isteyen olursa bana ulaşabilirsiniz isim soyisim için veyahut pm gönderdiğim üyelerden alabilirsinzve cep telefonum konunun ilk mesajında yazılıdır.
isim soyisim pm alabilir miyim
Pm olarak İsim soyisim gönderilmiştir, teşekkür ediyorum..
Gönlünüzden kopan, imkanınızın el verdiği yardımla inşallah bazı sıkıntıları hafiflemiş olur bu arkadaşımızında.
Havale yaparsanız eğer, konu altından bilgilendirme yaparsanız bende bu arkadşımıza ulaşıp hesabına bakmasını ileteceğim.
Allah herkesten razı olsun tekrardan diyelim
öncelikle böyle bir şeye vesile olduğun için allah razı olsun kardeşim.
konuya ilgi gösteren herkese de teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.
arkadaşımız hakkındaki gelişmelerden de ara-ara bilgilendirirsen iyi olur bizi hatırlatmış olursun bizde imkanımız olduğu kadar birşeyler göndeririz.
tekrar teşekkürler. kolay gelsin.
Bilgileri pm alabilir miyim elimizden geldiğince yardımcı olalım arkadaşa
Pm ile gönderdim okan bey.. ALLAH Razı olsun.
Konuyla ilgili kayıtsız kalmayalım arkadaşlar, gerçekten halen daha zor bir durumda bu arkadaşımız
FRTDI nickli arkadaşımız, bugün bir mıktar yardımda bulunabilmiş...
Kendisine burdan da tekrardan teşekkür ediyorum... İnşallah 2 haftaya kadar zor durumda olan bu arkadaşımız için okulunun harç parasını denkleştirebiriz
Ailesinden malesef bir katkı görememkteymiş, babası devlet hastanesine hergün gidip gelmekteymiş ve bildiğim kadarıyla ilaç parası bulmakta bile haylı güçlük çekiliyormuş.
Aileyede yardımda bulunmak isteyenleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım inşallah.
Allah yapacak olduğunuz ve yapmış olduğunuz yardımı kabul etsin.
Konu guncel arkadaslar yardimlarimizi eksik etmeyelim
Mcy ve frtdi nickli arkadaslarimizin destegi sayesinde suan 150 tl toplanmis bu miktarda, gecmis donemden 1 aylik ev kirasi borcuna gidecekmis ogrendigim kadariyla.
Harç ucretini insllh toplamasinda yardimci olablrz bu kiz ogrencinin
beyler güncel.. Son 15 gün harç işlemleri için.
İmkanınız el verdikçe ufakta olsa yardım yaparsanız, yük iyice hafifleyecek inşallah sizlerin sayesinde
müdür şuanda toplanılan mcy ve Frtdi nickli arkadaşlarımız sayesinde 150 tl...
İnşallah önümüzdeki hafta benimde elime para geçince bir miktar bende yardımda bulunmaya çalışıcam tkrardan.
Fakat şuanda bu arkadşımızın kira borcu ve yeni gelen kirasıyla birlkte sadece bu 300 tl gibi birşey...
Birde 15 gün içinde ödenmesi gereken 380 tl civarı harç işi var okul için...
Vakit daraldıkça ve durumu duydukça üzülüyorum fakat elden ancak bu geliyor. inşallah şuanda yapılacak bazı yardımlarla en aza indirgenebilir bu maddi sıkıntılar..
İlk başlarda yapılan yardımlar yerini buldu ve herkees hayır duasını aldı. Bu seferde inşallah imkanı olan arkadaşlardan şu konunun hallolması için, destek bekliyorum kendi adıma