-
Türkiye getiricisi ve dağıtıcısıyız. Farkındaysanız gelecek bayileri korumak amaçlı uzun zamandır iskontolu satış yapamıyoruz. İskontolu satış sadece belirli oranda alım yapan firmalara mevcut. Hatta çoğu zaman siZleride bu firma ve kişilere yönlendirdik. Amacımız iş olanağı ve kapısı oluşturmak. Gerekli ziyarette bu kişi ve firmalarından ziyaret etmektir. Ana bayi, tali bayi ve dağıtıcı olabilecekleri sınıflandırabilmek. Ayrıca teknik eğitim vererek de minumum hatayı sağlamak.
-
Tago ankaraya gel bi telefon etme alacagin olsun :)
-
Kanka yemin ederim konusunu açtım buraya. Haricinde gece gündüz boya yaptım. Yatmadan yatmaya eve gittim. Yoksa aramammı? Yakında gene geliyorum
-
abi istanbulda bulunduğun yerleri güncel olarak yazabilme imkanın var mı? ya da en azından anadolu yakasına geçersen eğer ?
-
abi arabam serviste yatıyor, gelip beni evden almazsan darılırım valla haa :D
istanbula gişelerden girdiğin gibi yolunun üstündeyim mrk etme :D:D:D
-
plasti dip bayilik için bi pm alabilir miyim yıkama ve galerim var
yakında kısmetse kaplama işine girmeyi düşünüyorum
iş yerim Giresun'da bu arada
-
Ankarada bayilik verdiğiniz x firma sizin sattığınız rakamın 2 katına satıyor, bu bayi için ne kadar karlı olsada sizin sirkülasyonda ciddi aksama olur... TR genelinde bayiler için sabit fiyat ile ilgili çalışma yapmanızı tavsiye ederim,
-
salı gunune kendimi ayarlamaya çalışıyorum ozaman abi :) nerde olursanız haberleşiriz :)
-
Geçerken uğra abi tekirdağa
-
Arkadaşlar bayinin satacağı fiyata ancak alt taban olartak karar verebiliriz. Ancak üst taban onları ve şartlarını alakadar eder. E-ticaret sitesinden bedelinden almak mümkün. Ancak tabiki uygulamaları kendiniz yapıyor iseniz. Her türlü eleştiriye açığız ve kesinlikle değerlendiriliyor. Lütfen herşey ile ilgili beni teldende arayın, pm de atın, gece gündüz farketmez.
-
Tarkan şu bayilik için banada bi bilgilendirme mesajı atabilirmisin kriterler nedir olasılıklar nedir degerlendirmek adına.
İstanbul Anadolu yakasında Orman ürünleri ve Mobilya aksesuar ve boyaları satıyorum belki yanında bunada ağarlık verebilirim özellikle e-ticarette.
-
Arkadaşlar mümkün olduğunca herkesin başvurusunu yanıtlamaya çalışıyorum. Pazartesi itibari ilede İstanbuldayım. Görüşmek üzere.
-
tarık bey tel pm atarmısın