Verdiğin 3 linkten sadece Panasonic Full HD görüntü desteğine sahip.
Printable View
Verdiğin 3 linkten sadece Panasonic Full HD görüntü desteğine sahip.
tv işinide pc işine çevridiler alıyosun 1 sene sonra hurda muamelesi görüyo aldığın alet , napıcak üstüne binip uçacak hali yok. Panasonic tavsiye etmiş arkadaşlar bende katılıyorum kesene uygun al birtane uzun süre kullanırsın
plazmanın ekranönünde cam var bu yüzden led gibi net olmuyor görüntü diye biliyorum artısı çarpmalarda ekran değil camın zarar görmesi. dogrumudur
madem bugun alıcaksınız modele karar verdikten sonra vatan'ada uğrayıp bakın, bugun %25 indirim var tüm tv'lerde gazetede görmüştüm sabah
hd ready kelimesini gördünüzmü uzak durun artık bu saatten sonra 4k tv ler geliyor full hd olmasına dikkat edin. bir de çok film izlerim diyorsan hocam plazma alma ekrandaki siyah bantlar uzun süre durdukça ekrana oturabiliyor led tv almanı öneririm..
acıkcası en mantıklı olan cebinde 2250TL varsa bir tekno markete gidip ordaki satışcılardan birini bulup kardeş benim cebimde 2250TL param var bana LCD ne önerirsin dersen onlar yardımcı olur.aldıkdan 3 ay sonra nasıl olsa yeni bir teknoloji gelicek ve eskiyecek.
birde bu var son olarak plazmalarda
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
Arkadaşım bunu kendime alacağım.
Sana da öneriyorum.
Lg 42LM620S 42" 106cm 3D Full HD LED Televizyon+4 Adet FPR Gözlük - Gold.com.tr
Şu yeni samsung led ler çok hoş duruyor :) 4-5 senedir sony lcd kullanıyoruz, bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar..
ev sinema sistemleride indirime girmiş..benim bildiğim harman kardonlar çok kaliteli ürünler..ortalama bi cihaz 1000 tl civarı media markta indirime girmiş..bu cihazlardan anlayan ve önerisi olan varmı..farklı bir konu açmim
yine ben arkadaşlar
tercihlerimi 2 ye indirdim ve gittim baktım inceledim.akşam işten çıktıktan sonra yeniden gidip cihazlardan birini alıcam
seçenek 1 samsung 40 ES8000
seneçek 2 LG 42LM 640
ses sistemini denedim beğendim prof bişi oldu anfi yamaha kolonlarda denon olacak
ses sistemine biraz kalın verdiğim için tv konusunu cihazları almaya gitiğimde seçicem...
siz olsanız hangisini alırdınız arkadaşlar bu iki üründe...bu arada tv fiyatlarını yazim
samsung için aldğım son fiyat 2700 TL
LG için aldığım son fiyat 1700 TL
teşekkürler
samsung 51inch plazması bizde 1400 tl
gold bilgisayarda çalışıyorum
benim calistigim firma arkadaslar samsungdan direk lcd panel aliyor.orda dahi teknolojiye yetisemiyoruz.biz agustos ayinda 4k goruntuden bahsederken sharp fuarda 8k lcd ekran tanitiyordu siz dusunun :) ondan suan aldiginiz kar :)
teşekkürler arkadaşlar ürünleri aldım yarın gelip montajını yapacaklar.konuyu kitleyebilirsiniz