Bence takabilirsin devir ekonomi devri kimin ne dediğine bakma geçen gördüm adam x5 lpg takmış pompaya yanaşıyordu
Printable View
Bence takabilirsin devir ekonomi devri kimin ne dediğine bakma geçen gördüm adam x5 lpg takmış pompaya yanaşıyordu
ben olsam takarım esayda olsa x5 te olsa yakında zamla 5 tl olur benzin doldurmak 300-400 tl olur fullemek cok gezerim ederim dersen gaz en iyisi bende 65 lt var 90 tl fulluyorum 300 km yol yapıyor şehir içi artık hesabı sen yap ayrıca ben,m gaz beyni bozuk bide :D
lpg kullanımı ben söyle bilirim honda motorunda
şehir içi kullanımda benzınde kullanıcaksın kısa mesafalerde
sehirler arası uzun yolda ve sehir içi uzun mesafede lpg de kullanılacak
tüm bakımları ona göre yapılacak
lpg de basmıyacaksın kesinlikle çünkü yanma odası sıcaklıgı daha fazla
bu şekilde hassas kullanılırsa bence birsey olucagını zannetmıyorum
Fakire düşmediği sürece Honda motoruna kolay kolay birşey olmaz. Eğer şüphe veya tedirginlik varsa da yeni sıralı sistemlerde üst devirlerde ve/veya üst map değerlerinde %'si ayarlanabilen miktarda benzin desteği de mevcut.
206 gti'ından 307sine volvo s40da vs. tüm araçlarda lpg kullandık uzun zaman ve hala da kullanmaya devam ediyorum. Yeter ki bakımlarını zamanında yaptırın ve montajını yapan USTA olsun emin ol 1 senede 2 kat kâr ediyosun. Bu arada Benzinde 100 km'de 100km/h sabit hızla 9 litre yakan araç lpg'de 11,2 litre yakıyor.
valla 306 gti a takıldığında yadırganmasa direk alır taktırırdım, bence hiç düşünme ve taktır zira honda da yadırgayan pek olmuyor.