-
Mükemmel bir deneyimdi. 2400 kişinin arasında bende vardım. Çekim yaklaşık yarım saat sürdü. Çekim sırasında söylenen Onuncu Yıl Marşı gözlerimi doldurdu. Bir kere daha şehirimle gurur duydum.
Dikkatimi çeken iki tane Çinli arkadaşın ellerinde Türk Bayraklarıyla ilk olarak saygı duruşuna oradan da 2400 kişilik gruba katılmasıydı. Bu iki kişiye ayrı bir saygı duydum.
-
Eylem yapmaya gelen apoculari bile adam eden sehir..hayata baglayan sehir
-
-
Bize unutturmaya çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki bir çocuk babasını asla unutmaz !
-
bir gün o güzel şehrin bir sakini olacağım inşallah!
bunca insan o meydanda dikiliyorsa! bu görüntü karşısında saygılı ol!
Bugun Ata'nin huzuruna cikmayi "dikilmek"diye nitelendirenler,gun gelecek o mozoleyi opeceksiniz!
-
-
harika olmuş ya helal olsun valla. tarihte ne güzel denk gelmiş.
-
Burukluk vardı ama herkesin o an tüyleri diken diken olmuştur. Acı sirenler çalıyordu saat 09.05 gece... Meydanın az gerisinde yolda yakandık tüm trafik duymuş yollarda çıt yoktu,gözlerim daldı.
Meydana geçtiğimizde ismail ,ben, cabrioleter(yılmaz), fatih ve bayan bi dostumuz vardı hep beraber buluştuk herşey çok güzeldi. Bizi almadılar üstümüzü değişemedik ev çok uzaktı erkenden gittik ama portrede yer alamadık. Sağlık olsun diyorum dayanışma birlik beraberlik bi çok kişiyi utandırcak cinstendi gerçekten.Kahvaltı , sohbet muhabbet çok çok iyidi iyikide buluşup takılmısız bundan sonra daha sık buluscaz inş. Okadar techturkey üyesınden 4 kisi olmasıda ayrıca üzdü yani. Bundan sonra daha organize olup bu tarz törenler olur normal muhabbetler olur bulusalım. İzmir çok kopuk şuan. Dün atamadım bu akşam resımlerı atarım :)
-
-
-
resimler 10 numara eline sağlık üstat. boyutunda şu an sorun gözükmüyor gibi.. ben de konu başlığını nasıl değiştireceğimi bulamadım =)
-
hacı 33 tane daha yukluyorum ve bitirıyorum. Hepsinini yuklemeye kalkarsam sabahlara kadar ohooo :) Videoda ekledim. Boyutları iyide ön izleme olarak görülüyor onu nasıl düzeltiyoruz
resimler düzgün çıkmamış pek. çok güneş vardı hacı biliyosun, biraz rötuş yaptım. Neyse iyi kötü en azından anı kaldı
-
-
Abiler ortak bir yerde toplanılacağı zaman haber verin. Tanışmak isterim :)
-