Abi bu hondanın piyasası ne böyle ya iyi güzel bizde hondacıyızda
alınacak fiyatlara değil artık bu aralar
Hondadan soğutuyorlar yeminle
sizin düşünceleriniz neler beyler piyasa hakkında
Abi bu hondanın piyasası ne böyle ya iyi güzel bizde hondacıyızda
alınacak fiyatlara değil artık bu aralar
Hondadan soğutuyorlar yeminle
sizin düşünceleriniz neler beyler piyasa hakkında
Tek kapı 1.4ies'e 18-20 bin lira istedikleri gün ben bıraktım Honda'yı. Herkese de tavsiye ederim. Honda dışında da güzel arabalar, motorlar var.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Honda piyasası aslında bi anda patlama yapmadı ben 2010 dan beri biniyorum 4 aracım yine honda 12 aldığım 1.4 is kırmızı hecbek sunrof klima manuel şuanda 16-17 olmuş zorlasak 16 alırız bu piyasada honda ekstre bence önemli değil aracı bassan bila iki lip ıvır zıvır yakışıyor vs 27 satılşan vtecde gördüm 22 satılanda vs 19 satılan 1.4 de gördüm aracın temizliğine göre değişiyor ama verilir mi bu paralar denilirse verilmez ama şöyle bir gerçekte var 23-24 aldığın vti ya da 13- 14 aldığın 1.4 çok uğraştırıyo bazen can bile yakıyo an bastitinden 2 tampon alıp boyatım çıtalıya çevirsek 500 tl gibi bir para tutuyor.
En güzeli alıcan dizel bir araç keyfine bakıcan da işte uyuşturucu gibi sigara gibi bişi 4.de honda oldu ek9 kasadan vazgeçemiyorum ilk aracımı aldığımda kırmızıyı içinde uyuduğumu biliyorum))
1 ay kimse araba için aramasın hondacıları ozaman ızleyın fıyatlar nasıl düşüyor ama siz hergun saat başı sorgulama yaparsanız adamıda hergun ararsanız kımse fiyat düşürmez .
DRİLL
Dr.Ecu
valla suan honda arıyorsan sabredeceksin ucuzunu alıcaksın sonra satıcaksın olay bu.
baha bile kayseriden di okadar Sİ aradı bulamadı en son makul fiyata Sİ aldı tavsiyeler üzerine gecende yazdı koptum aracımı sattım diye tek kelimesi
çok iyi fiyat verdiler bende sattım gittim dedi şimdi tekrar arıyor.
iş böyle olunca herkes alıyor kendınce yapıyor sonra binerken satıyor olay budur.
sende şimdi 10 liraya temiz güzel bir Sİ gelse binerken adamın biri çıka 14 veriyorum sat aracını dese satarmısın satmaz mısın???
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
herkes aynı fıkırde ama malesef degısen bısı yok.cok konu acıldı boyle ama hıkaye.
1.4 vtı 2 tane typer kullandım koyu hondacıyım ama 56bındekı clıo rs ı 1.4 parasına satamadım 2 aydır sinirim bozulmaya başladı artık
Sİ deki tecrübelerimi paylaşayım size modifiye haricinde sanayiye gitmem.
500 tl ye alt takım komple ikiler hondada yaptırtım 2 sene oldu tek değiştirdigim malzeme sağ rot başı.
yağını suyunu koyuyorum hiç bir sıkıntım olmuyor.
yakıtı benzınde lpg de çok çok uygun...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
honda hayat onda diyorum. 28 e aldığımız 2005 hondamı 25e şimdi veririm çok rahat Allah rzaı olsun herkesten![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Sadece Hondalar değil genel piyasa bu durumda.
14 civarı param vardı, 1.4 is alacaktım, adam akıllı bulamamıştım 2 yıl önce.. Keşke alsaydım şimdi kar etmiş olurdum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)