TR de tek kapili polo sadece GTI da var
Fiyatlarina da zam geldi indirim oranlarida degismis olabilir..
Printable View
TR de tek kapili polo sadece GTI da var
Fiyatlarina da zam geldi indirim oranlarida degismis olabilir..
yeni konu açmak istemediğim için bu konuda soruyorum,
benim gti da xenon ve gündüz led farı yok, far butonu 0 konumundayken aracın kısa farları yanıyor. Kapatmak için ne yapmak lazım
Murat bey standart değil mi gti da xenon ?
Valla ben ledsiz gti gormedim yanlis anlamayin ama karistiriyosunuzdur belki diye soyluyorum led fari 0 a getirdiginizdede sonmez cunku.eger led olmadigina eminseniz o konsepti bozmamak icin fariniza bu sistem yuklenmis olabilir.vagcomdan %90 ihtimalle kapanir.vagcomu olan herhangi bir servise goturmeniz yeterli
garantisi bitmiş araç dahi olsa yag yakma sorunu ile karşılaşırsanız servis size yardımcı oluyor nedeni aracın sorun çıkarmış olması değil sorunlu gelmesi 2 tane arkadaşım garantisi bitmiş aracı yag sorunu ile işlem gördü sadece 200 lira işçilik verildi. saygılar
hayır canım kendi arabamı neden karıştırayım :D araçta ledli bi xenon yok standart halojen farlar var, standart donanımında yok gti ların, normalde ledli gündüz farı olan araçlarda nasıl kapatılıyor gündüz farı, silecek kolu ve far kolunu çekip bişeyler yapınca kapanıyordu sanırım, belki o şekilde yaparsam kapanır.
Ledli Bi-xenon far GTI da standart değil opsiyon olarak alınıyor diğer çoğu standart bilinen opsiyonlar gibi..
Soruya gelince şahsen kapanma yöntemini bilmiyorum xenon olunca sürekli led yandığı için kapatmak isteyen GTI sahibi bulmak zor ama xenon olmayınca kapatmak istenilebilir haklısınız..
1 = Araç 2015-2016 da makyaj görecek
2 = 48.500 tl üstüne sadece cam tavan ve 3-4 ekstra (konfor paketi,bixenon,rcd 510 teyb) tek kapı olursa 54.500-55.000 tl leri bulur
3 = Yağ eksiltme problemi araçtan araca göre değişir. Rodaj büyük önem arz ediyor. Havalandırma hortumu sorunu veya yanlış yağ kullanımıda bunu tetikleyebiliyor. 2. el alınmış bir aracı tanıyan bilen insanlardan takip edip sorgulamak - yetkili servis kayıtlarına bakmak lazım.
4 = 53 litre genleşme tankınıda doldurarak şehiriçi Kayseri memur kullanımında bir depoyla 930 kilometre yaptım. Yakıt 97 oktan ve tam olarak 257 TL'ye doldurmuştum... Ortalama kullanımda 50-52 litre ile 750 km civarı, sürekli dip gaz gezerek 600 km civarı yol yapabilirsiniz. Genleşme tankını doldurmazsanız bu km'ler biraz düşecektir..
11.05.2011'den beri severek kullanıyorum... :)