burada geciyo konu
Printable View
Gecen gece aldim ikiye baktım yanımda Selçuk bastık 3 korna her viteste 2-3 boy gidiyorum neyse çektik saga Bıde regin dewrinde bastık yine her viteste ondeyim Selçuk şok oldu
Sonra acı bir ses duydum annem bagariyodu hadi oğlum kalk ise gec kalicaksan. Ruyaymis meger :):):)
Selçuk Kızma yazdığıma anca rüyamda gecerim :):)
En hızlı 106 falan diye kırmayın birbirinizi hepsi mükemmel arabalar beyler
ah ulan diyesim geliyor böyle konuları görünce :))
REGly olduk 2 gündür okumaktan :D
2 arabada drift box ile süre yapsa yan yana gelmeseniz :)
Anlıyorum espriler falan cok komik keşke bu konuşanların denıcek bır arabası olsa boş konuşmak yerıne gelip deneseler artık konunun bokunu cıkardınız burda kımseye saygısızlık yapmamak ıcın ugrasıorum hala ınsanlar komık oldugunu dusunuyor UM benım aracım kendı aracımla gıder yapıorum basklarının araclarını övmüyorum baskasının aracı uzerınden prim yapmaya calısmıyorum reg ın sahıbı sızın kadar konusmuyo neyse problem degıl genede herkes ısıne bakarsa memnun olurum baska konularda makara muhabbet yapabılırsınız
hahahaha kanka bizim dostluğumuzda birbirine kızma olayı varmı? gönüller bir olsun bana göre hiç bir zaman geçilmek dünyanın sonu olmadı beni az çok bilen bilir her deneme konusuna cvb veren nadir insanlardan biriyim
örnekle : job type r varken ZK m3 tüm type r lara gider dedi he kimisi sıkıntılıydı ayar kayardı gelemedi yazamadı belki bişey demiyorum ama çıktım bi tek ben gittim 2 ye 2 denedim bide:) yanyana gittik geçildik fln videoda koyduk ama cem le dostluğum devam etti
antalyaya gittik ((mami abi sayesinde)) gitmeden burdan konu açtık allah hepsinden razı olsun 10 numara denedik keyif aldık geldik ufak tefek pürüzler yaşasakta
bir gece bi nissan 300zx mi ne vardı çift turbo konu açtı deneme diye gece 1 de gittim geçildim geldim:)
ek 106 varken uçana kaçana sıktım
reg le kimseyi geri çevirmedim kadir abi jj saxo yu setupu benden fazla olmasına rağmen 4 5 boy geçti ben adama denemek istediğimi söyledim allah razı olsun kırmadı bizi geldi denedik geçildik
daha unuttuğum nice mevzular benim ölçü almakla işim olmaz eski postlardan çıkar :icon_tup:
çok konuştuk kanka neyse konu um nin laf kalabalığı yapmayalım
Şimdi bu konu kapandığına göre konu günceldir DENEMEK İSTEYENLERİ HAFTA SONUNA BEKLİYORUZ !