ortada normal bi 106dan bahsedilmiyor. Bol emek ve bol para harcanmış araçlardan bahsediliyor saygılı olmak gerekir bence yakısmamıs bu konusma
Printable View
Neyse boş konusmaya gerek yok herkes kendı ısıne bakarsa sevınırım yorumlarınızı kendınıze saklayınız kımın kendı malıyla naptıgı kımseyı ılgılendırmez luzumsuz muhabbetlere gerek yok konu benım konum benı ılgılendırır rıca edıyorum gereksız konusmalarınızı kendınıze saklayın aracınız yoksa denemek ıcın konu sizi ilgilendirmıyo demektır , yazacagınız birsürü konu var oraya yazınız !
beyler adam bagıra bagıra sölüyo denicek 106 gti yokmu diye alican kardeşim ayarı felan bitir hafta sonu gelen olmassa demekki en hızlı 106 gti ortaya cıkıcak um 106:icon_tup:
valla bu kadar atara ben bile gaza geldim aynı garaj olmasına ragmen :D:D
[QUOTE=İBRAHİM_MEY_GTİ;6274436]beyler adam bagıra bagıra sölüyo denicek 106 gti yokmu diye alican kardeşim ayarı felan bitir hafta sonu gelen olmassa demekki en hızlı 106 gti ortaya cıkıcak um 106:icon_tup:
aynen katılıyorum...
Duzelteyim 10 degil 15 senedir 106 insanlarin korkulu ruyasi ne zaman yolda bir gti gorseniz acaba neremden girip neremden cikicak diye heyecanla bekliyorsunuz,ufacik tefecik size gore 10000 lira etmiycek bir arabanin sizin pahali oyuncaklarinizi delip gecip sizide kevgire cevirdiginde lan alt tarafi bir 106 onun icin ne gaz basicam bugun arabami satsam 5 tane alir carpisan arabacilik oynarim elin apacisi almis gti i sagda solda gider yapiyor iste yapcak bisey yok bak arkadas gider yapmis varsa hizli araban haftasonu cik dene yoksa biz gti cilar olarak sizin gibi elit insanlara verdigimiz rahatsizliktan oturu gurur duyariz.
abi boswer um yi bilen biliyo bilmeyen izlemeye devam etsin varsa daha iyisi çıksın diyo adam , yokmu güvenen arabasına ?
zamanında chip filtre eksoz hıdır olayı varken bende ikitellide çok atarlanıp gider yapıyordum.şimdiki aracımda filtre ve çakma bir eksoz var.mutlu olacaksanız deneyebiliriz sonuçta benimkide GTI :)
Ya beyler bu kadar sorun ne anliyamadik alican deneme kknusu acmis araban varsa denersin uoksa video izler masallah dersin sizlerin skintisi nedir anliyamadik
deniyecek araba bulamadığınız için ben ok dedim zaten.en ufak bir iddam yok araçlarınız karşısında.aracımız çoğunuz biliyorsunuz zaten kapalı kutu filtre haricinde elle tutulur bi + sı yok.
mutlu olmak tabiri sanırım yanlış anlaşılmış.onuda mimiksiz düz yazı olayına bağlıyorum
hani normal zamanda herkez 106 var deniyelim deneyecek araç yokmu diye bağırır ve araçlar yok olurya..benimkide gti bende ok dedim bu yüzden.ama sen hafif kalırsın bizim sınıfta değilsin derseniz onada ok ;)