oyanayalım oynayalım :d
Printable View
oyanayalım oynayalım :d
smaç-emreekin?
iyi oyun kurarım :)
iyi bilek çatlatırım :)
siz attığınız sayıları ben bloklarımı sayim? ne zaman oynuyoruz hade...
Bende oynarım bişiler yapabilim,ancak baya bi oldu benimde topa a dokunmayalı :)
Eskiden oynardım şimdide oynamak isterim olursa.en kötü sahilde streerball felan olsa güzel olur
ula bi durun :D auhaua bi konu açtık meersem herkes bu konuyu bekliomuş =)))
Ya ben salon malon bilmiyorumki nerden kiralıcas, pamukspor kirelanıyomuydu ya,ben basket oynarken kiralıyolardı ?? neresi var bilenler söölsinde yapalım ozaman
basketten sonra topluca bi pub :D yapalım :D
suadiye de bi yer vardı..hemen caddenin 1 üst sokagımıydı neydi....orası kiralanıyodu sanırım...bide ataşehirde taçspor mu vardı...bişeyler...
bizim eski okulun sahayı da belki kiralarlar konuşurum veya ataköyde emlak ın spor tesisi var orası da kiralanıyor ama uzak derseniz ayrı tabi :)
suadiyede nerde var yahu ewimin dibinde :D ya ben hallediyim salon işini söyleyin bakalmda,yapalm maç :)
ya bişi merak ediom yaz geldi sayılır
istanbulda izmirde olduğu gibi sahil kenarında basket sahası yokmu :D
biz burda oynuoz arkadaşlarla ii oluo walla gece maçı :D
suadıyede sahan varya onun sokagı buyuk cadde en ust sag da kı bına. olm bı spor kompleks var orda ben eskıden cok oynardım orda ama sahası les. catlak patlak parkelerı var.
ıyı yer ıstersenız pamukspor u tutarız. ama tuzlu olur bıraz.
açık bi yerde de oynanabilir aslında olmaz mı?? ama yektanın da dediği gibi aksarayda bizim eski okulun sahası var orası kiralanır hallederiz :)
9 sene oynadım lisanslı olarak (galatasaray, daruşafaka ve Beyoglu yeni çarşı) bana uyar
yekta sefa sizin okulun eski sahasında bile antreman yaptım maça çıktım oynarız.