Yakın bir arkadaşım yaklaşık 200.000 Tl ile iş kurmak istiyor.
İl ilçe önemli değil.
Ticari tecrübesi ve deneyimi var.
Bu doğrultuda mantıklı iş konuları ne olabilir danışmak istedim?
Yakın bir arkadaşım yaklaşık 200.000 Tl ile iş kurmak istiyor.
İl ilçe önemli değil.
Ticari tecrübesi ve deneyimi var.
Bu doğrultuda mantıklı iş konuları ne olabilir danışmak istedim?
kesinlikle arkadaşınızı ve sizi kötülemek maksatlı söylemiyorum yanlış anlamayın ancak 200 bin TL'ye ne iş yapacağını bilmeyen biri 200 bin TL'ye kurduğu işi batırır ve kesinlikle zarar ederek batırır.büyük para çünkü...şahsi fikrim bu![]()
ama ne iş yapılır derse hala ısrar ederse:
gıda sektörü olabilir(restorancılık vs...) ya da üzerine biraz daha devlet teşviği kullanıp fabrika olaylarına girebilir...
Bina yapsın binaUfaktan tek daire üstüne başlasın 4 kat 5 kat olan yerlerde. Kat karşılığı arsa bulsun ufak ufak derken gider öyle.
İl ilçe önemli değil demişsiniz ama çok önemli aslında.
Parayi niye batirsinki is degistirecek yasadigi ilden sikilmis ilinide degistirecek franchising flnda olabilir ama hangi firmalar
teminat verirmisin@ulastoprak
merhaba;
oncelikle, 200 milyarın hepsini bi işe yatırmasın... 150 milyara istediği, kafasına yatan işi kursun,, arkasında 50 lirayıda ne olur ne olmaz diyerekten yokmus gibi cebinde bıraksın..
ne iş olayına gelince,,, ufaktan bi aile cay bahcesi, cafe olayına girebilirse iyi getirisi vardır.
tşk
Rıdvan..
ne iş yapacagını bilmiyorsa elindeki parayla yatırım yapsın gitsin bi yerde çalışsın
bankalar 200.000 tl ye 1.500 milyar veriyormu ?
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
10 tane vtec alsın:P işin şakası ben yerınde olsam 2 el arac işi yaparım temiz kuçuk araçlarla güzel işler elde edebilir.
DRİLL
Dr.Ecu
Tanıdığı bir müteahit varsa ortaklaşa hisseli bina yapılabilir. Getirisi gayet iyidir. 1 yılda %150 %175 getirisi olabilir. Ama işin üstüne düşmek takip etmek şartı ile.
dinamomotorsport.net
arkadasınızın beklentileri neler bu da önemli. aylık belli miktarda beni geçindircek bi getirisi olsun mu diyor yoksa zengin olcam mı diyor![]()
ben olsam kumlama işi yapardım sanayisi gelişmiş olan imalatçı firmaların çok olduğu şehirlerde kesinlikle geri dödüşü olan bi iş
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)