turbola moruk :D
önümüzü aç :D
Printable View
turbola moruk :D
önümüzü aç :D
yok ben hgt motoru diil 1.4 8v turbo punto motoru swaplicamda cok ikilemdeyim:S bmw icin kapora verdim bu ay hesapta gozukmeyen bi ček cikti mecbur onu odedik 1 ay beklemem gerekicek ,,,biyanda cabrio konfor olan bi araba bitarafta yillardir emek harcadigim ama beygir yoksunu bi araba...:o
Bmw turbolasan ? :p
8v ye karşıyız :p:D
Lan bırak kutuyu bin bemeveye :D
200esiks alalım sanada japon forewer
bu arada berkan yazmayi unutmus suanda zaten babamda e36sedan var gri renk,benim kapora verdiim cabrio'da gri renk..bide ya šoyle soliim ben sonucta 1.4 8v T motoru swapladiim zaman zaten rahat durmicam cunku muzik sistemim yeterli boya olarakta individual birenk boyadim jant lastigim tam bitek motor yonunden sIkIntIm var ya aslinda yetio 1.2 85beygirlik motor ama genede 1.4 138hp turbo bi motor bambaska bicok alternatifim var aracin gucune guc katabilicegim..tek sikintim dusncem swaptan sonra cok para yatirip arabayi satamamak suanda 12bin ytl'ye musterim var bmwyle takasta 11.500'e anlastik ama swap yaparsam.....
okuz yni modelini al 96-97 ben hurdacıyım bana bakma zaten :)
kararsız kaldım....:D
e36 tabiki :)
bemeewee tabiki.. ferah ferah.. torunlarına fotoğraflarını göstericeğin bi cabrio araban olmasın mı olum ya :D hem grii en çok yakışan renk e36 ya bence
8v bi motordan koşarak kaçalım bence.:)
Al hacı sen BMW ni sende rahat et bizde yapacağın yok senin Kendin için deyil millete gösteriş için al o BMW yi kendi tarzın buymuş demek Ne yapacaksın ki modifikasyonu ne gerek var kızlar sevmiyor dimi. BMW ye veriyolar hemen sanki al BMW yi!!!!
Bİlmem fark ettin mi kızdım:D
İNsanlar için araba alacağına bence hiç alma, tabi bu benim şahsi fikrimdir.
Bazı arkadaşlar kızlar falan die yrumlamış. bu tür düşündeye çok kızıyorum. Arabayı kendinemi alıyorsun milletemi. Zevk meselesi tabiki ama ben şahsen sein yerinde olsam
Puntoyu turbolardım. Benim oyun Puntoya. Zaten kabus görmüşüm rüyamda stres attım valla :D