konu içinde tek ben kullandığım için bu cümleyi üzerime alındım.
ok.
no problem.
Printable View
8v Lancia Delta da kullanıyor bu arada :) 1600cclik 160 hplik bi motor.
Satma onurcum sende arabayı :) kıyıda köşlede dursun üstüne bi araba al :D
Konuyu dağıtmöak istemiyorum berk sana doğru yapılmış bi yorum değil yanlış anlaşılmak istemiyorum öle milletle dalaşmayı seven insanlardan deyilim.
Konuyuda tam okudum desem yalan olur.
Tamm senin lafın hatırlattı bana kavgalarımı ama tamamı ile seninle alakasızdı.
Bu arada ama sana kızcam :D ShootMyRide cısın die :D odaki 306 benimkinden dahamı güzel koydunuz :( (U) huh :D:D:
Senin istediğin ne onurum ? istediğimi alamıyom demişsin ?
şaka makinası olursun zate 1.4 ile kilosu da az puntonun :) ufak tefek şeylerlede oynarsan tatmin edicek bir güç alırsın kendin için.. ancak satma olayına gelince.. hiç bir zaman verdiğin emeğin karşılığını alabiliceğini düşünme araç olayında.. sonuçta 4.000 ytl masraf yaparsın(atıyorum) fiyatı 12.000 den değilde 14.000 e çıkarıp satarsın.. son araban olmaz gibime gelio ancak yinede daha üst donanıma sahip bir araç varken bilemiyorum tabi.. İki ucu .oklu değnek hesabı seninki.. ben ortasından tuttum :D
farklılık iyidir e36 al derim ben..
Punto dursun günlük kullanıma bmw al :D
Ulan bmw alcak yine aglıcak yürümüyor bu diye...
Turbo yap puntoyu devam :)
Ben olsam kesinlikle turbo yapmazdım puntoyu şahsi fikrim:)
e36 cabrio iyidir.
E46 olsa hemen alsın derdim ama E36 almak mantıksız sene 2008 olmus.
yafrum ben olsam direk turbolar aslanlar gibi giderdim ne işin var bmw falan :)
bahsi geçen e36 3.20 midir daha üstü mü?
hani 3.25 falansa al da
3.20 nin verceği performans da bi yere kadar.. anca top speedi iyi
0-100 10 saniyenin üstünde araba 1400küsür kg..
turbolu bi punto ile yürüme şansı yok 320 nin...
ama şu da gerçek ki yanlamak apayrı bi olay ;)
büyük ihtimal bahsi gecen 3.20 ama soluorm ben sole bi 25-28 fln olsa :D nassa benzinde beles gibi bişiy :p:D
kendi motorunu turbo yapıcaksan oke. ama swap tan sonra satamazsın edemezsin. sorun çıkar uğraşırsın. o motorun bu güne kadar nasıl kullanıldığı kaç km yaptığı belli değil. bide ordan sorunlar çıkar eder. punto nasıl yol tutar nasıl freni var bilemem ama hepsi bir kenara diğer tarafta güncel yüze sahip cabrio vede bmw marka bir araç. bilemiyorum :) cevap belli sanki :)
ya bmw hep vardi bugune kadar cogu modelini kullandik:) halende var bitane 3.16i e36 kasa..ancak šaka makinasi ayri bidurum:) helebide sleeper olursa :rolleyes:
birde soyle bisey var arada yavuz soylemis bmw alcam gene yurumicek tatmin etmicek beni bi yerde uflemek biyerde konfor var daha yas gencken konfor varsin olmasin diyorum..:beuj: ufleyelim diyorum+swap yapcaam motoruda gidipte haydee sok tak usta demicem heralde ici acilcak bakilcak hangi parca kotu durumdaysa ya sifiriyla yada perf. yonelik parcasiyla degistirilcek zaten ruhsatada isleyebiliorum motoru vs.. guncel yuzlu bi araba demissin zaten benim arabam puntodan farkli:) onu baska arkasi baska:) ufak tefek eksikler var dis kisimda front&back lip gibi mesela:) neyse bakalim iste allah kerim gonul uflemekten yana emme bakalim noolcik :)
hae bide kim cvp yazsa BMW diip duruo hani sanki cok ulasilamaz olan bi marka falan gibi ama burda oyle bisey soz konusu diil AUDI deseniz evet derdim,ancak bmw burda fiat neyse o yani oo bmw demez burda kimse ooo audi der ornek vermek gerekirse:)
Sen turbola cnm, keyfini cıkart...
1 sene keyifle bin, sonra da bi e46 cakarsın devam :)
editle berkan ... yap ayip olan yerleri:D
bu arada evet karar verdim ufleyeeceeem:D
1.4 Turbo çatapata devam derim :)
hayırlısı olsun
bu arada sen nerde ikamet ediosun şuanda? :D
üfle aşağıya doğru ooh hava gelsin ahahha :D
yukarı tokyoda da bizim amcaoğlu var :D:D