Tamamdir iç işleri bakanlığından onaylı izin kağıdı aldığınız zaman tanışırız inşallah :) darısı başımıza :D
Printable View
bensiz roling mi olur laa :D ayıp sıze bursa tayfası kaliver i arayan soran yok :eek:
http://galeri5.uludagsozluk.com/1/ya...leri_17700.jpg
git lan burdan :D pis dizelci :hahaha:
gürsel abiyi burdan rolinge davet ediyorum :D :D :D
kanka sorma dersane ev dersane ev kafa balon gibi oldu arayıp sormayın tabi kaliveri siz :D roling konusu açılmış haberim yok yahu :eek:
Sen ayiq ol gürcel aga sana her zaman kaldirir arabasi bitsin sapmaya birlikte gelcezzzz :D
bakam gürcel abinin rex e ne kadan tutunucam :) bastığı gibi kaybolmasın len! adaletli olsun azcık :D
bu akşam gelemem ama haftaya olursa bende katılabilirim çıkan olursa en kötü camcar oluruz :D
stock FN2 nin hiç sansı yok o kadar diyim hatta serkan abinin FN2 yi bile geçebilir
Dün biz denedik 2-3 berabr 4 e atınca ışınlanıyor :D Maşallah kardeşim zımba gibi olmuş araban Benim 51 lik son susturucu kesiyormuş demek görüntü güzel diye kullanıyorum ama sana yetişmek için 63 lukle değiştirmem birde tesisatı vs cıkartmam lazım.ektsra ağırlıklar ve son susturucunun 51 lık olması kasıyor benim arabayı
tekrardan maşallah kardeşim Filtren gelince dahada hızlanırsın inşallah