o zaman kafa burun gittiniz 5 te kafa kafaya bitti yaani :icon_tup:
Printable View
kim kazandıysa tatlı alsın da akşama yiyek tattlı tatlı konuşak :D
ep3 te neler var?
drag yapın bakalım bıde plotaj konuşsun :D
herkesin bildiği gibi rolling denen yarış pug 106 yı dragta geçemeyen hondacıların uydurduğu bir yarıştır :D :D :D
Şimdi araba icin kimsenin kimseyi kırmaması gerekio bence... Kadircim sende biraz tutarsız konustun sanki 5 e sokamadım dedin vites kacırdım dedin sonuncudada gökhanın arabanın benzin bitti yığıldı dedin şimdi 5. sonu diyosun anlayamadım bu işi videolardan anlarız heralde tartışma yaratmaya hiç gerek yok bence...
Gökhan da demiş ne güzel işte sorun oluosa tekrar deneriz diye...
Bide otoban kosturmaca etmece konusunda ben dahil hiç birimiz bukadar iddialı konusamayız gibime gelio...
evet 2 kere sokamadım aga ben her defasında ondan daha az döndüğüm için erken bitiriyom vitesleri ondan 5 bitince diyom 2 kere 5 bitti bende 6 soktum.
ben iddalı konuşmuyom aga kimseyede laf demiyom ben sadece cok cıktım şu son 2 aydır diyom her yarışı izledim her yarışa gittim maksatlı diyom yoksa kimseyi kırmak yada laf sokmak için demiyom.
Denemede olan herkes yorum yapmis . Biz gormedik canli olarak, video yokmu bizde izleyerek bi karar verelim ...
video var atıcam yarışta ne kadar video varsa çeken atıcam ama daha önceki ilk denememizdeki olan videolar yok malesef bulamadım ;) bu saatten sonra kalp kırmaya gerek yok bir araba yarışı için seni vs. başkasını kaybetmek istemem ( ama bundan sonraki denemelirimde kiminle olursa olsun su bidonu bagajda, koltuk vs. normal bir şekilde gelmiyeceğim dün akşam geldiğim gibi. gerekirse arabanın tavanını da keserim kapılarıda sökerim yakıt ta koyarım benimle mezara gelmiyecek ) eğer böyle gereksiz konuşmalar olursa biri böyle oldu diyor biri böyle insanın seveni de çoktur düşmanıda ;) konu kapansın videolar izlenir görülür :)
başa baş gidilmiş anlaşılan birbirinizi kıstas alarak dahada hızlandırabilirsiniz geliştirebilirsiniz kendinizi 2nizide tanıyorum 10numara insanlarsınız ;)