Allah rahmet eylesin. tarif edilemez acıdır tahmin ediyrum.
Printable View
Allah rahmet eylesin. tarif edilemez acıdır tahmin ediyrum.
Allah rahmet eylesin...Allah sabır versin.
Allah sabır versin , kimseye böyle acılar yaşatmasın...Kendi başıma geldiğini düşününce çok kötü oluyorum...
Allah rahmet eylesin............
allah rahmet eylesin.allah sabır versin
allah bütün annelere uzun ömürler aramızda olmayanlara da allah rahmet eylesin... başınız sağolsun..
Bir önceki konuyu daha dün gibi hatırlıyorum:( Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin.
Allah kimseye göstermesin. Bir annenin bir çocuğa verebileceklerini başka hiçbirşey veremez. Telafisi olmayan bi durum. Dua etmekten başka hicbisey yapılamıyor ne yazıkki. Mekanı cennet olsun tüm annelerin.. allah kimseye yasatmasin.. her zaman hep birlikte ölmek isterim. Annem ben babam ve ablam.. kimse kalmasın geriye. Kimse üzülmesin.. ama hayat böyle olmuyor bazen.. çok üzüldüm.. allah sabır versin..:(
Allah rahmet eylesin..
Başınız Sağolsun..:(
Allah rahmet eylesin başı sağolsun.. Allah sabır versin düşünmek bile kötü :(
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun ..
Allah sabır versin.Düşmanıma yaşatmasın...
ALLAH(C.C.) rahmet eylesin, makanı cennet, toprağı bol olsun.
6 sene evvel Babam gözlerimin önünde "Akciğer kanseri" eridi gitti, unutmak diye bir şey asla yok, insan sadece alışıyor ki bence alışmak RABBIN bizlere bahşettiği en güzel özellik olsa gerek.
İşin acı tarafı ise insanın iç dünyasında yaptığı hesaplaşmalar oluyor "keşke öyle demeseydim, keşke böyle yapsaydım, annem/babam haklıymış". Bu sebeple Babam da yaptığım ve asla düzeltme fırsatım olmayan hataları Annem de yapmıyorum, bir dediğini iki etmiyor ve üf bile demiyorum.
Ölüm ALLAH ın emri, henüz nefes alırken kırmayalım...
Başınız saolsun..Allah (c.c) gunahlarını affetsın...Zor ve acı bı durum,insanın yuregınde ömür boyu tasıyacağı bi yara ve her zaman hıssedecegı koca bı eksiklik.Allah (c.c) sizlere uzun ömurler ve sabırlar versin inş.
Allah sabır versin, Anne gibi yaar olmaz... :(
dünyadakı karşılıksız tek sevgi anne sevgisidir.allah sabır versın :(
konuyu gordum merak ettımm actım baktım en hassas oldugum konu bende 2007 de kaybettım annemı alısamadım sankı hala evde benı beklıyor benı cok etkıledı ölumu bellı etmedım ama hala gecelerı yastıga basımı koydugum zaman aklıma gelıyor yanı cok zor yuce rabbım butun analara uzun omurler versın ...