zaten tok satıcıyım :D bide bunları gördükçe iyice ayar oluorum :D
Printable View
zaten tok satıcıyım :D bide bunları gördükçe iyice ayar oluorum :D
ustamı kaldı bu devirde.. almak isteyen adam götürür resmi servise baktırır 30-40 tl sine kıyıp. servislerde plakayıda sorgularlar araç bakıma en son ne zaman gelmiş neler değişmiş ne işlemler yapılmış onlarda çıkar artık servislerde merkezi sistem var zaten izmirdeki servise sok aracı istanbuldaki servisde görünüyor..
ustasıyla gelsin olayı da çok saçma bunu bir kabullenelim artık, kimiz yahu usta götüreceğiz sağa sola anadoludan avrupaya geçmeye kalksan en az 40 dk sürüyor, hangi usta gelecek dükkanını bırakıp yada 3 kuruşa gelecek araba bakacak, ve en önemli nokta şu kaporta motor ikisinden iyi anlayan kaç usta vardır, adı üstünde usta olacak faso fiso degil
abi ustanın yaptığı bişeyde yokki.arabanın direklerine bakıo süspansiyonlara bakıo kaputu açıp motora bakıo yağa bakıyor.başka bişi yok ki...
lifte kaldıracak değil ya..bizim baktığımız gibi bakıyor.sadece senelerin tecrübesinden dolayı duruştan anlıyordur bir sorun varsa.o ayrı tabi...
arabamı satarken adama kolaylık olsun diye 10 km yol gittim..satmak ayrı dert almak ayrı dert valla
ilk arabama 2 saat serviste baktırdık belki daha fazla sürdü bir sürü boya değişen olmasına rağmen aldık hala nasıl bir kafayla aldık anlamadım :D
2. sadece yalandan motora baktırdık yine hangi kafayla aldık bilmiyorum :D
3. ye Allah Kerim ne olur bilemiyorum :D
bazı ustalar var hastayım onlara zaten bende tipo 2.0 vardı hatta ona gitmiyim passat 1.6fsi vardı adam ustasıyla geldi herif tertemiz boyasız değişensiz aracı nerdeyse perte çıkartıyordu :D diyor arka kapıda boya var bu araba belden aşağı boyanmış bir ara ilk geldiğinde kaput değişmiş galiba dedi ben hayır deyince ama oynanmış belli diyor :D hastayım
bir kerede 2.0 tipomu satarken araba punto sarısı idi sınırlı sayıda o renkde türkiyeye gelmiş adam demezmi bu araba sonradan bu renge boyanmış bu renkde tipo olmaz :D :D
10 km birşey değilmiş valla, ben Gölbaşından Çankaya'ya gittim baktılar beğendiler şaşmaza gittik gösterdik, pazarlık ettik anlaştık, Çankaya'ya bıraktım tekrar gölbaşına gitmiştim. Kapora almadık salak gibi 2 gün beklettiler sonra babadan izin çıkmadı dediler. :Deli: