-
Geçmiş olsun abi sizde bir şey yok, sen onu sevdiğin kadar o da seni sevmiş ki korumuş sizi burnunuz bile kanamamış.. o kadar uzun süre de aradın en temizi olsun diye inşallah daha temizini bulursun.. Belki önceki sahibine de haber vermek istersin, çünkü o da çok seviyordu aracını..
-
büyük geçmiş olsun ,cana gelmemiş gerisi önemli değil inşaallah daha iyi bir araba alaırsın.
-
kardesim cok nadide bi aractı büyük geçmiş olsun konuyu görünce üzüldüm gerçekten geçmiş olsun tekrar
-
doktor büyük geçmiş olsun o gün gökhan anlattı inanamadım şaka yapıo zannetim... size zarar gelmemesi önemli olan araba her zaman alınır
-
Geçmiş olsun, cana gelecegine mala gelsin abi.
-
Daha önce konuşmuştuk Alper kardeşim, herşeyden önemlisi can sağlığınız, olan arabaya olsun. Önünde aile hayatınla ilgili çok daha mühim bir durum var. Kafanı araba olayı ile ilğili şişirme, oldu bitti, artık ileriye dönük başka konuların var sen onlara odaklan. (bu konuda bende peşinden geliyorum :D )
Tekrardan geçmiş olsun, gerçi devamlı konuşuyoruz ama yinede yazmak isterim, elimizden gelebilecek birşey varsa çekinmeden haber ver yeter.
-
-
Canına gelmemiş, geçmiş olsun.
-
Size bir şey olmadan atlattıysanız gerisi teferruattır, çok geçmiş olsun.
-
-
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklamış..
-
-
çok üzüldüm :( geçmiş olsun ... Sağlığınızın iyi olduğu sevindirici haber ..
-
Geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici
-