Arkadaslar ;
Sirketimize 1 yil icin dizel olarak fiesta, megane HB , yada clio gibi dizel manuel arac kiralamak istiyoruz .
Baslangic olarak 1 adet arac ile baslanacak ileride 4 araca kadar cikilmasi planlanmaktadir .
sozlesme 1 yillik olarak yapilacak ve aylik fatura kesimi ile odenecek.
Kesinlikle full kaskolu ve bakim onarim ile ilgili sorun yasanmiyacak gene kurumsal kiralama yapan bir sirket tercihimiz...
Kisacasi x rent ten arac kiralayip sonra ariza yada allah korusun kaza durumunda sorun yasamak istemiyoruz .
Sozlesme sirketimiz adina yapilacak olup 20 bin km yillik olarak dusunulebilir.
Aranizda bu tur bir sirkette calisan yada bu tur bir sirketi olan arkadaslardan fiyat bekliyorum yukarida yazdigim araclar icin....
suana kadar aldigim teklifler : (yillik sozlesme ile aylik fiyat)
Renault megane HB 0 km 2012 aylik 286.55Euro + KDV
Ford Fiesta (paketi suan hatirlamiyorum ama dolu paket) 0 km 2012 aylik 295 Euro + KDV
seklinde .
Guzel bir fiyat ile (burda onemli olan aracin sifir olmasi yada dolu bos paket olmasi degil uygun fiyatli ve sorunsuz olmasidir . atiyorum 10 bin km' de 2. el arac ta olabilir duzgun kazasiz ve temiz olmak kaydiyla ... ) tanidik birinden kiralamayi tercih ederim acikcasi bizden biri kazansin ...
Arac arac ihtiyaci cok acil olup sozlesmesi hemen yapilacaktir . Bu nedenle gun icindeki fiyatlari bekliyorum sizden ...
Simdiden tesekkurler .