bulusma illa olacak :) ardından denemk isteyenlerle cıkarız
Printable View
bulusma illa olacak :) ardından denemk isteyenlerle cıkarız
O zaman bu hafta içi carrefourda buluşalım ordanda denemek isteyen çıkar dener olmamı?
ben ayazı görmeyince bizimkilerin üstüne uçtum ayaz cıktı :) sonrasını hatırlamıyorum :Dben o yanlışı yapmıycaktım abi :D unutmazda şimdi beni hiç :D:D:D
Bence günü sen söyle herkez ona göre ayarlar kendini
diğer türlü sonuca varamayız
Lütfen Mekan ismi Vermeyelim
gelen kişilere ozel mesajla verilsin keyfimiz kaçmasın sonra niye boyle oldu denmesin !
Hafta ortası bana görede uygun olur hem deneyecekler için yollarda boş olur kanımca Çarşamba diyorum
ÇARŞAMBA diyoruz o zaman uyarmı herkeze ?
Arabam hazır olsaydı bende gelirdim inş.. bir daha ki sefere.. güzel denemeler videolar bekliyorum.
2 gunde uyar bana abi.
alıştır abi ayazıda seveyim biraz :D
Evet gelenler yazarsa isimlerini bi postta toplıcam :) gelicem diyip gelmeyenin kulaklarını çınlatırım söliyim :D
beni yaz abi :D izleyici olarak
bi kişi daha yaz oguzU benim arkide gelicek :)
Ben Ayaz'ı sevmeye gelirim :)
sen yarın geliomusun topkapıya @mst ?
gelicek abi bi telefon uzagımdaydı :D aradım onayladım gelicek :) gelmezse benim kulak cınlar bende onu cınlatırım :D
basıklık denemesi varsa hepinizin altından geçerim :D Ayaz gelicek mi bide ben onsuz deneyemem :D
Gun belli oldumu
Ok bende gelmek isterim Hem tanismis oluruz hemde supercharger dan sonra kimseyle denemedim
Yer ve saat bilgisini Pm lersen ona gore ayarlim isleri
Yeni sezon fındık getiregim bende gelenlere ikram
pm attım herkeze
otopark 10 da kapanıyo aslında merter mc yapsak daha iyi olmazmı haftaiçi müsait oluyo apaçide olmaz istedıgımız saate kadar takılırız ?
Koray abi kesin geleceksen şu senin emanetide getireyim oraya (watch)
bana bişey gelmedi :)