TDK Terk...
Printable View
TDK Terk...
Ben konuşmalardan gayet memnunum.daha öncede aynı konular acılmışdı.
yaw şu arkadaşı alın mod falan verin yazıktır. Girsin bütün gün düzeltsin yazılanları. Burada yazılanların sokak ağzı ile yazıldığını anlayamamış. Bu şimdi abi ye de ağabey diye yazar.
Buzlubadem var!
ege şivesi karadeniz trakya ankara mersin adana ? bu şiveler nolucak ?
Sen hiç Özgünün attığı postlara denk gelmemişsin demekki :hehe:
Virgül yada noktalar doğru yerde kullanılsa yeter bence, cümlenin anlamını çok etkiliyor...
Diğerlerine takılmamak lazım TDK nın forumu değil burası...
Dayanamayınca en güzel çare girfmemek tabi. Ben çoğu zaman telefonumdan yazıyorum. Mümkün olduğu kadarda kısaltarak geçiyorum kelimeleri. Burada kimseye bir dilekçe yazmıyorumki imla kurallarını takip edeyim.
Olur böyle vakalar polis amca yakalar
Nokta ve virgül olsun yeterli. Gerisini GNC TRKCLL alfabesinden yazabilirsiniz :D
sedat abi hoş geldin !!!
al bir vodafone telefon kurtul bütün dertlerinden
Siz telefondan iyi yazıyosunuz.Banada bu ekranlı akıllı tel.lardan hediye geldi 5cm2 de 29 harf war , parmağımın ucu 6-7 harfe tekabül ediyo mınako :D
Duyarlılığınız güzel.Keşke mesajınızda yazım ve noktalama hatası yapıp açık kapı bırakmasaydınız.Böylece konu size dönmüş oldu.Size de faydası olması açısından yazınızdaki hatalar:
Direk>>>değil>>>Direkt
Herşey>>değil>>her şey
yada>>değil>>ya da
türkçen>>değil>>Türkçen
Şuan>>değil>>Şu an
farkettim>>değil>>fark ettim
allah>>Allah
sakın yanlış anlamayın>>>Yeni cümleye küçük harfle başlamışsınız.
mail>>Türkçe değildir.>>Elektronik posta
içinde>>değil>>için de (Bu konuya dikkat etmişsiniz aslında,son cümlede atladığınızı düşünüyorum sadece.)
Ayrıca bu duyarlılığınızı Birand'ı düzeltmek için kullanmayın,o umutsuz vakadır,daha faydalı etkinliklerde bulunabilirsiniz.İyi forumlar.:)
Bende itiraf edeyim bende böyle konuların açılmasına dayanamıyorum artık bu ne ya!!
Gaza gelme hemeennn!!
son mesajları verin az sonra konu kilit :D
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...31147_460s.jpg
Turboyu kes :D
Bu konu turbo kırar
saçma bi konu bnce , türkçe hocasısınız belli :)
biraz da cicişlerin türkçesinden örnek verelim :D
Cicişlerden 'Tangam Style' - Objektif Haber - Türkiye ve Dünyadan
o dhilde ndhen chıldrıcak khi ghayet dhüzgün yhazışıyhor herkhes benche :D
D@y@namı10 hannyy!!! <3 xD
abi şaka bi yana off topic konusunda haklısın da imla konusunda katılmıyorum.kimseden getircem yerine getireceğim yazmasını bekleme.kaldıki senin postunda bile bu kadar hata var.milleti uyarmaya çalışırken bu kadar hata yapman çok talihsiz olmuş :)
@220T
Direk>>>değil>>>Direkt
Herşey>>değil>>her şey
yada>>değil>>ya da
türkçen>>değil>>Türkçen
Şuan>>değil>>Şu an
farkettim>>değil>>fark ettim
allah>>Allah
sakın yanlış anlamayın>>>Yeni cümleye küçük harfle başlamışsınız.
mail>>Türkçe değildir.>>Elektronik posta
içinde>>değil>>için de (Bu konuya dikkat etmişsiniz aslında,son cümlede atladığınızı düşünüyorum sadece.)
Arkadaş off-topic videolar konusunda haklı bencede. Hergün gangnam style vb. videoları görmek baydı gerçekten.
konu ile ilgili fikrim:
nasıl yazarsam yazarım .
Böyle konu gördüm mü hemen
http://www.karikaturdelisi.com/wp-co...loads/seni.gif