o zamanlar trafikte fazla araç olmadığı ve yollar tek şerit gidiş geliş olduğu için olabilir bence :D
Printable View
Allah'ın cezası şahinlerle ne mimlenmişiz arkadaş ya.. Bende öyle kullanıyorum, sopa yutmuş gibi mi oturalım? Öyle rahat ediyorum.. Şahinle doğanla ne alakası var ?
gop - vezneciler şöförleri hepsi siyah kumaş pantalon altında beyaz lescon spor ayakkabı takılıyordu. eski minibüslerde para koydukları geniş alana tersten oturup milletin yüzüne bakmak çok komik oluyordu. hatta bazen transa geçip para üstü vermeye yardım edenler vardı.
bende koltuğu yatık kullanıyorum öyle abartı değil ama yatık işte
2000 li yılların başında Konya'da Şahin,Murat gibi araçlarda helezon kestirip eksoz açtırmakla başlayan modifiye furyasında konuda mevzu bahsi geçen arkadaşların çoğunluğu ön sol camı iyice aşagı indirip sol kolun dirsegini dışarı sarkıtıp koltugu arkaya yatırıp ve sonrasında kafayı 90 derece sola çevirip vın vın ara gaz vererek hem eksozun sesini daha iyi dinlemeye çalışırlardı hemde ağızlarında sigara ile kaldırımda yürüyen kızlara pis pis bakarak gezerlerdi.
Her zaman bu şekilde kullanırım trafikte çok faydasını görüyorum ;
http://i.imgur.com/dg3dc.jpg
3 airbag ztaylaaa
106'yı alınca apaçi gibi hissetmeye başladım kendimi :D
Ama istem dışı bende de oluyor,sert vites atarken öne doğru eğiliyorum hep :D