Allah yardımcın olsun umarım en kısa sürede iyileşip sağlığına dönersin abi moral çok önemli
Printable View
Allah yardımcın olsun umarım en kısa sürede iyileşip sağlığına dönersin abi moral çok önemli
Rabbim şifalar versin,geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, moralinizi bozmayın sakın Rabbim yardımcınız olsun..
Öncelikle iyileşmenize çok sevindim geçmiş olsun allah uzun ömürler versin hepimize :)
bastan beri okuyorum konuyu hiç tarihe bakmadım sonunda iyileştim msj görünce gerçekten çok sevindim.Allah sağlık sıhat uzun ömür versin kardeşim.
Maşallah kardeşim çok sevindim
Râbbim tekrarlarmasın ve kimseninde başına vermesin
Maşallah kardeşim, Allah tekrarlatmasın, sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür nasip etsin..
çok geçmiş olsun sevindirici bir haber :)
kardeş geçmiş olsn
moralini yüksek tutmaya devam et
yediğin içtiğinede yine dikkat etmeye devam et bir süre daha
cok sevindim.
Çok sevindim, açıkçası bir süredir merak ediyordum durumunu, çok geçmiş olsun tekrar.
Gecms olsun kardesim. Rabbim yar ve yardimcin olsun
Cok gecmis olsun babamada ayni sekilde 1 yil once kanser tesisi kondu cok sukur hersey suan yolunda moral en onemlisi bana kalirsa
Kardeşim bununla atlattığına şükür. Çok sevindim iyileşmene. Yaşın genç moralde iyiyse insanın atlatamayacağı sorun yok.
editt.
saglıgınıza kavusmanız sevindirici bir haber kontrollerınızı eksık etmeyin gözünuz aydın :)
Geçmiş olsun .
Geçmiş olsun..Seninle yazışmıştık. Gördüğün gibi bütün sıkıntılı günler geçip gidiyor. Hayat denilen böyle birşeydir. Şimdi kendine çok dikkat edicen. İçki Sigara Gece alemi, Reina, Bar, Pavyon, yasak, Şaka yapıyorum şaka. Herşey gönlünce olsun.
Allah bir daha böyle sıkıntıları kimseye yaşatmasın..
Allah kimsenin başına vermesin, gelmiş geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun. İyilişmenize sevindim inşallah dahada iyi olursun
cok gecmis olsun kardesim Allahtan acil sifalar dilerim.zor bir donem gecireceksin fakat bunun olumlu ve sorunsuz gecmesi senin ve ailenin elinde. basta moral ile ilk adımı atıcaksın, tıp ile devam ederken tıbbın en buyuk yardımcısı olacak adımda ailenin ozeni olacak.bu ozenin en onemlisi titizlik hijyen olacak.senin kendini cok iyi koruman gerekecek.ama inanırsan ustesinden rahatlıkla gelirsin.cok detaylı dusunulmesi ve hareket edilmesi gereken bir donem olacak sıkma kendini ve dogru olan seyleri yapmaya gayret et. beslenmeni ihmal etmezsen zorlarsan kendini direncin yuksek olur ve komplikasyonların ustesinden daha rahat gelirsin...anlatacak cok sey var.. aklına takılan seyler olursa sorabilirsin.
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin, yalnız bu hastalık bitiyor ama hayatını da bunun riskine göre düzenlemen gerekiyor, düzenlemekle neyi kast ettiğimi anlamışsındır.
çok geçmiş olsun rabbim kimseye göstermesin.
Arkdaşlar herkesten Allah razı olsun
Çok teşekkür ediyorum...
geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun,çok sevindim gerçekten iyi olduğunu duyunca
Önce hastalığı okudum. Sonra iyileştiğinizi okudum çok ama çok mutlu oldum. Allah herkeze şifa versin
çok büyük geçmiş olsun, iyileştiğinize çok sevindim.allah tüm hastalara acil şifa versin...
Iyilesmene cok sevindim, artik kanser caresiz, amansiz bir hastalik degil. Cok gecmis olsun.