beklemekten baska care yok vala emre :D
Printable View
beklemekten baska care yok vala emre :D
Aralık döneminde bakmak biraz zor oluyor. Pazar günü sabaha kadar uyku yok her dakika siteyi zorlucaz:)
bır sıte varmıs paralı uye olunuyormus ordan sms olarak cebe gelıyormus bılgısı olan varmı?
acıklandıgı andan ıtıbaren 1 saat ıcındemı ne gonderıyorlarmıs :D
sitenin adresini verirmisiniz alim sık kullananlara :)
İnşallah saatlerce beklemeyiz pazar gecesi:)
347'nci Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları
saolasın , ilk başları yakalarsak şansımıza yoksa 1 saat falan min. bekleriz gibi :)
AMAIRLARI | askermalzemesi.com - Askere Giderken htiyacnz Olan Herey malat Fiyatna!
merterde bunu buldum alıcam bişeyler , düşünen arkadaşlar baksın zaman geliyor :)
arkadaslar kimler neler goturmeyi planliyor? ben ic camasirlari(10ar adet); tiras makinesi ; terlik;havlu takimi; bot boyasi; dis fircasi falan filan disinda birsey goturmeyi planlamiyorum pek..
hadi ya , ben zaten gidip almayı düşünüyordum bugun dışardaydım gördüklerimi aldım pek bişey kalmadı , sölediğinde iyi oldu almamda artık :)
en ıyısı ben dısarıda bulmaya ugrasmayayım dıye bır kac bı sey sıparıs ettım hıc bırıde kullanılıcak halde degıldı sımdı gıdecegımız yer bellı olsun mercana gıdıp oradan alayım dıye dusunuyorum
Beyler herseyi veriolar ztn fazla fazla goturmeniz sadece calinmasina kolaylik saglar:d kantinde hersey mevcut olup disardan daha ucuzdur..
Telefon karti alin bol miktarda kantinde tukenio hemen:)
mercanda baya bı dukkan var bu ısı yapan bırı bunlardan bırı olabılır.