ALLAH razı olsun inş. sizde güzel yerlere düşceksiniz , hatta burdur a :D hahaha
Printable View
Boşalan (pardon giren :D ) çıksın kasıyo beyler !!
yarım saattir yenileyip duruyorum sayfayı açmıyor
eray sen girme olm kasıyo ya:D
sayfa hepten goctu:D
sabaha kadar uyku yok bize :D
vallahi işiniz zor kardeşlerim.. Allah yardımcınız olsun.. Benmi gidiyim? ;) :D
Ben gitmeyecegim halde stres yaptım neyin derdi bu :D
arkadaslar linkin ilk aktif oldugu siralar sinava girdigimiz 3 arkadastan 2si bakabilmis..ikisininde kutuk izmir odemise bagli.. brine zonguldak cikmis. digerine ise acemilik manisa usta birligi kibris cikmis.
hehehe kardeşim şaka tabiiki :D siz orda poşet lafına alışana kadar biticek zaten askerliğiniz :D hepinize hayırlı yerler çıkar işallah
sayfa yenilenmiyor bile :D
cok kasmayın arkadaslar saat 4 gıbı ancak ogrenırız :D
120 gün ne ara geçtide torunlarımızın yerleri belli oluyo :D
lan hiç unutmuyorum sonçların açıklandığı gece manisa jandarma yı gördüm
mala bağladım bir an reset attım kendime jandarma ne oluyor amk demiştim:D
manisa jandarma çıkan olursa pm atsın, konuşuruk
herkese hayırlı teskereler
aynen boyle bı geceydı saat bu cıvarlar telefon susmuyor her telefon eden nereye dustun dıyodu kı bakmamıstım bıle sısteme gokiyi izliyodum cıla yapıodu :D sonra bı telefon ver tc nı bakım dıe.5 dakka sonra bı telefon daha acemılık antalya usta antalya dedı dedım ulan ne sanslıyım. ama askerıyede yerın onemı yok antalyada eksi 10 gordum 100 bın nufuslu ve yasayan 2 bın kısının oldugu bı yerde askerlgımı tamamladım .yerın onemı yok arkadaslar ankaraya dusersın sureklı komutana selam verırsın .kıbrısa dusersın ayazından sıkayet edersın doguya dusersın terorden sıkayet edersın kısacası askerlık sıkayet etmektır. kı sımdıden asker olmussunuz daha acıklanmadan pertemı sıkayet edıosunuz :D kolay gelsın herkese
Arkadaşlar yatın uyuyun artık geç oldu sabah bakarsınız
:p :hahaha: