Jandarma il komutanlığı Kayseri
Herkese şimdiden hayırlı teskereler.
Kazasız belasız inşallah
Printable View
Jandarma il komutanlığı Kayseri
Herkese şimdiden hayırlı teskereler.
Kazasız belasız inşallah
Hayirli olsun askere gitmeseydim karsilardim sizi.soguk olur kayseri tedbirli olun :)
Giden herkese Hayırlı Teskereler Dilerim...
Çok yakın arkadaşımı gönderiyorum.
İzmir Narlıdere
görünüşde kötü sıkıntılı yere düşen yok gibi :)
hayırlı olsun hepinize
bizim 18181818181818burak nere düşmüş msjına rastlayamadım :D
var mı eski foça jandarma yedek subay?
Heryer soğuk olacak beyler içlikleri giyip ısınmaya çalışıcaz:) İzmit çok soğuk olumuki yaw:D
Hayırlısı olsun, çok güzel bir eğitim alıcaksın, eğer pozitif enerji ile gidersen, zevk almaya bakarsan kabaca. çok yararlı, belkide ömrünün sonuna kadar kazanacağın bir disiplin sahibi olucaksın. Senin adına sevindim.
15 gün sonra ayrım olduğunda, jandarma-komando diye.Komando seçmeni tavsiye ederim. Komando dağtımlarında güneydoğu tayinleri kalktığını öğrenmiştim Forumdan FUA nickli arkadaşımızdan.Kendisi ile de irtibatta kalmıştık foça dönemi :)
Foça soğuk olur, rüzgarı serttir. Ayak sağlığına çok önem ver, Bot vurması problemi ile çok karşılaşabilirsin, yakupoğlu-yds shop internetten araştırıp oradan hafif spor botlar var onlardan temin etmeni tavsiye ederim.
Hayırlı teskereleriniz olsun hepinizin.
Sormak istediğin merak ettiğin bir konu için pm atabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Tekirdağ ve Malatya'nın soğuğu *** keser cinsten olur dikkat :)
Hepinize hayırlı olsun, kazasız belasız sağ salim gidin gelin inşallah.
kilo sıkıntısı olanlar komando seçsin bünyeden en az % 15 kilo kaybı garantisi veriyor TSK...
bu karda kışda nöbet tutacak mehmetçiğe allah kolay versin bitirince acayip rahatlıyor insan ya :D
Gıdenlere Hayırlı Tezkereler.