Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun...
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun...
Allah rahmet eylesin, bayramdan sonra arabaya detailing yapacaktı rahmetli. Hayat bu kadar ani olmasa dedirtiyor kendine ama nafile...
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun.
başınız sağolsun allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
başınız saolsun
Allah rahmet eylesin...
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin
Allah rahmet eylesin
arkadaşlar bugün die yazıyorum ama saat itibariyle dün olmuş olacak abimi cnm dan çok sevdiğim abimi kendi ellerimle toprağa koydum yüce rabbim düşmanıma bile böle bir acı yaşatmasın tarifi çok zor gelen gelemeyen baş salığı dileyen dilemeyen iyi ni yette oloan herkesten allah razı olsun dua larınızı eksik etmeyin....
Ölüm Allah' ın emri, hepimiz tadacağız elbet ama insan hüznün özlemin de önüne geçemiyor.
Sizi çok iyi anlıyorum mekanı cennet olsun, Allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin.
mekanı cennet olsun ailesine sabır.
Başınız sagolsun...
Er yada geç bizlerde onların yanında olacağız bir gün.. Ama erken gidenler bu dünyadakilerin canını yakıyor.. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin size de sabır versin..
bir motorcu olarak böyle şeyleri duyunca içim parçalanıyor çok üzülüyorum :(
Allah rahmet eylesin , ailesine sevdiklerine sabır diliyorum...
allah ailesine,sevdiklerine ve yakın dostlarına sabır versin mekanı cennet olsun.bugün 9.gün bende çok çok sevdiğim dostumu kardeşimi kaybettim.şu an boşluktayım.nasıl yaşarım ne yaparım bilemiyorum.allah rahmet eylesin.
abi allah rahmet eylesin.bende senle aynı durumdayım.9 gün oldu bende kardeşimi,hayattaki tek dostumu kendi ellerimle gömdüm.çocukluğumuz beraber geçti.beni tek anlayan her konuda bana destek olan tek insandı.insan boşluğa düşüyor.sürekli onunla konuşmak istiyor. aileleri ve bizlerde o derin yara her zaman kalıcak abicim.allah hepimize sabır versin.mekanı cennet olsun.