Bizim okulun orası nasıl olsa :D Ders çıkışı giderim :D
Edit : "Auto Show'a giriş kadın ve çocuklara haftaiçi ücretsiz! Gelin, düzenleyeceğimiz etkinliklerle keyifli bir zaman geçirin" yazmışlar sitelerine :)
Printable View
Bizim okulun orası nasıl olsa :D Ders çıkışı giderim :D
Edit : "Auto Show'a giriş kadın ve çocuklara haftaiçi ücretsiz! Gelin, düzenleyeceğimiz etkinliklerle keyifli bir zaman geçirin" yazmışlar sitelerine :)
3 kasımda nasip olursa olrdayım
öğrencilere ücretsiz değil mi?
Davetiye bulsam da bulmasam da gideceğiz ama ne gün bilemedim.. En tenha en araç incelenecek gün hafta içi erken saatler olacak galiba 10:00 da orada olmak en mantıklısı.. Çoluk çocuk abazan çekemem vallahi geçen seneydi galiba yine tenha zamanda gitmiştim süperdi :)
Genel olarak Tüyap'a her gittiğimde masa üstleri davetiye dolu oluyor ve formu doldurup beleş girilebiliyor.Bence pek dert etmeyin giriş olayını
ankaradan dirk ve ben gidiyoruz 2 yancı daha bulursak arabayla gidiyoruz :D var mı gelmek isteyen
ya bu davetiye işine neden bu kadar takıyor herkes anlamış değilim, -neredeyse- hepimizin cebinde en az 1000tl lık telefonlar bilmem neler güzel bir fuar için verilecek 10tl çok bi para olmasa gerek? :)
inş gidebiliriz bakalım bende çok istiyorum
arkdaslar vip bilet var elımde 1 kasımdayms pekı o gun kacta acılıp kacta kapnıcak fuar bılen varmı bıletın ustunde yazmıyorda ?
Hergün hersaat olur benim için giden grup varsa arkadaşlık edeerim. :D Bilet fiyatları belli oldu muu?
1 Kasımda ordayız , toplanıp gidelim..
twitterden takip edin, hergün 10 tane vip bilet hediye ediyor.
https://www.facebook.com/mazdaturkiye?fref=ts