Resim isterim abi nasıl bulayım yoksa yada tel noyu piyemle
Printable View
Dün akşam ben de gittim.
VIP falan hikaye, özellikle mercedes standında sıra vardı :D
Ben daha boş daha keyifli olur diye düşünüyordum ama herhalde herkese davetiye dagıtmışlar.
Bir de 7. salon girişinde sigara içmeye 1 kişi dışarı çıkıyor, aynı kapıdan 10 kişi içeri giriyordu. :D
Dün pek birşey anlamadım, belki bi kere daha giderim ;)
Buğra seni birebir tanıyor o yüzden yazdığın her kelimeden çıkartacağı anlamı biliyor, bundan dolayı farklı anlam yüklemiştir. Birebir tanımadığın herkese açık bir ortama yazdığın mesajlar sebebiyle yargılanırsın bu şekilde. Bundan dolayı empati kurarak yaz dedim ama sanırım anlatamadım.
Ünlem işareti kullanarak beni tahrik etme dilediğin yerden yazabilirsin ben seni laptop açman için zorlamadım.
Otopark olayı da e5ten sag sag yapıyorsunuz ilerde 10 liralık bir otopark var ona girmeden yol sola dogru dönüyor, orda tüyap otoparkına giden toprak bi yol var, o toprak yola bıraktım ben şansa denk geldi ücret falan ödemedim.
Onyargı oldugu surece "Dost"un olsa ne yazar?
Tahrık olmak "!" yetıyorsa,cumlelere dayanamazsın. Bak oyuzden onyargı sadece...
Oyuzden Bugra farklı anlam yuklemedı,olması gerektıgı anlamı yukledı. Farklı anlam yukleyıp,konuyu etrafa sacan bu dusunce oldu.
Konu "Autoshow",oradan yazalım bence onyargısız,tahrıksız...
İnsanlar sizi "kendinizi tanıtabildiğiniz kadarıyla" tanırlar..
Yüzyüze tanıdığınız insanların sizi yanlış anlamamış olmaları çok normal.. Nerede ne tepki verirsiniz hangi mimikleri kullanırsınız bilirler.. Lakin burada sadece kelimelerle saklısınız.. Bu yüzdendir ki ön yargının söz konusu olduğunu düşünmüyorum..
Dolayısıyla en başta ben böyle bir şeyi kastetmedim gibi bir şey söylemek bu kadar zor olmamalıydı.. Öyle cümleye böyle bir tepki gelmesi çok normal..
"Ben bunu dedim ama anladığınız gibi bir şeyi kastetmedim" tanımı herkesin sizi yakınen tanımadığı bir yerde sığ kalıyor..
Iyıde,yazdıgımın anlamına kıbır ve gunahı ılıstırıp,ustune lpg-fakır gıbı susler yaparsan,sen ne dersen de hocam...
Kı LPG cıyım ben,ısım bu ayrıca...
Bırı yorum yapıyor,ustune dosenılıyor,ben kat cıkınca,kacak kat cıktın denılıp tepkı gosterılıyor ;)
Neyse;Sanırım "Herkes" ne demek ıstedıgımı anladı insallah...
Kendi yaptıklarını tartışmanın başından beri sürekli birilerine yüklüyorsun. Kusura bakmayın onu demek istemedim demek senin için bu kadar zor işte. Laptop açmak zorunda kalmanı sonuna ünlem koyup benim üzerime yüklemen, kurduğun talihsiz cümleyi seni tanımayışımıza bağlaman vs vs
En başta yazdığımın (kibir en sevdiğim günahtır) kanıtıdır 5 sayfadır kusura bakmayın yanlış anladınız diyememen.
Burası sadece senin yazdığın Buğra'nın okuduğu bir forum değil.
Gereksiz bir yaziyi neden yazayim?
Senin yanlis anladigin konuyu,ben duzeltirim tabide,onyargini duzeltemem 5 sayfada.
Haksiz yere yargilasam seni,kibir ve gunahi ilistirip,diger uyelerin yanlis yazilar yazmasini saglasam,ustune af dilermisin?
Benim zor olan yok,Allah zorluk vermesin...
997TT yi forumda yazdiklarindan taniyorum sadece . VIP - halk icin yazdiklarini baska yerlere cekmek hos degil ..
Bmw neden konsol degistirmez yahu . Tum modelleri hep ayni .
Artik ortak parca heryerde malesef :(
1 serisi ile 6 serisinin medya kumandalari cok benzer...
Gectigimiz aylarda bimmerfest te yeni m5 & m6 incelemistim . Gorsel olarak mukemmeller ancak interior yine ayni . En azindan bu tarz modellerde farkli seyler kullanilmali .
tamam 1-2-3 serilerinde bunlar yapılsa anlarım biraz bu tarz araçlarda biraz daha farkındalık yaratılmalı..
edit:2 yazdım diye atlamasın bazıları 1 serisinin coupe/cabrio'su. yolda geliyor..
ak gitmedim gitmeyecemde :D ben eski golfümle mutluyum
uyanabilsem gitcektim :D :D :D :D
Uzun süredir yeni nesil hiç bir araçda ruh yok.. fabrikasyon fason üstün körü şip şak yapılmış üretimler.. Çoğu markalarda interior ya aynı ya benzer hatta exterior bile çok benzer biri biraz ufaltılmış oluyor biri biraz büyütülmüş tasarımda extrem bir şey yapmaya tenezzül bile etmiyorlar.. premium halk markaları %90 ı böyle araba tutkunu sevdalısı ve anlayan farklılık arayan insanlar için gerçekden çok sıkıcı.
özür dilemek bir erdemdir, içten samimi bir özür kimseyi küçük düşürmez düşüncesindeyim.
burada sadece "yanlış anlaşıldıysam" die eklemeniz hatanızdan dolayı değil, yazdığınıza fazla anlam yüklendiğinden dolayı olabilecek 5 sayfalık uyuşmazlık için olduğu anlamına getirilebilir!
kii hepimiz yanlış yapar, kimi zamanda yanlış anlaşılabiliriz ama en önemlisi büyük olarak sizler buradaki bir çoğumuza örnek olarak, özür dilemenin, teşekkür etmek kadar kolay ve pozitif birşey olduğunu göstermeniz gerektiği düşüncesindeyim :)
tamam la tamam havyarı ekmek arasına koydum yiyorum :D
http://www.estanbul.com/images/impor...478978ys-1.jpg
Hadımköy gişiler yolu tüyap a kadar kilit fuar yüzünden...
Cuma ve yağmur faktörü de var...
Sanırım bu haftasonu burada trafik kilit olacak. Gelecek
olanlar metrobüsü kullansın. Fuar yüzünden eve geç gideceğiz
10 gün boyunca sanırım.
Aracınızı merter Mc'e çekin ordan direk metrobüs yapın sıkıntıya girmeyin derim
Almas olsun boya süngeri batırıp ye daha keyifli :D
http://www.wackyarchives.com/wp-cont...3/002_food.jpg
Aslancım trafik şuanda öyle böyle değil :)
Bu akşam için bunu denemeyin bence
http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/YogunlukHaritasi.aspx
canım büryan kebabı çekti ya la
Yeni mondeya binemedik o kötü oldu...Golf 7 beklentilerimi karşılamadı...Highline donanımdan daha iyisini beklerdim..Superb'e hayran kaldım desem yeridir , o nasıl bir diz mesafesi öyle :) Citroen ds serileri iyiydi...Citroen C5 execute'de çok iyiydi mat rengi , deri koltukları ve navigasyonu ile...Fiat Bravoda 18' spor jantlarıyla dikkat çekici geldi bana...Freemont beklentilerimi karşılamadı 112 k tl verilmez o arabaya yazık günah...Skoda rapidide inceledim , oldukça yeterli bir araç olduğu kesin...Pejo 301 vasattı...Ama en güzelide kızlar çok fenaydı bee :) Güncel kasa mondeonun içinde oturan hanfendide hoştu :)
Yarın ve diğer gün fuardayım genellikle fiat grubu standında olacağım ( Ferrari Maserati Lancia Alfa Fiat )
Tanıyan tanımayan herkese yardımcı olmaya çalışırım