User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Superonline'a geçiş

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Superonline'a geçiş

Superonline sınırsız 25mbps paketine geçtim, önceden 8mbps ttnet abonesiydim, şuan hızımı test ediyorum 27-26 mbps arası çıkıyor fakat ttnetteyken 720p filmleri çok rahat izleyebiliyordum şuan izleyemiyorum sürekli donuyor, var mı benzer bir olay yaşayan ? çözümünü bilen ?
    Anıl Atabey

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm attım dostum

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dkaya87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pm attım dostum
    Pm çözüm ile ilgiliyse bana da atar mısınız ?

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah belasını versın bende ttnetten geçtim superonlıne a sürünuyo net. kopup duruyo 5 kere aradım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kopma falan yaşamıyorum fiber kablo hız testi uçuyor falan ama film izlenmiyor, tek bir site için denemedim bir kaç 720p yayın yapan sitelerden farklı filmleri izlemeyi denedim hepsinde donma var, sadece youtube akıcı..
    Anıl Atabey

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ataköyde fiber interneti kullanan ilk insanim pilot bina olarak anlaşmiştim. 5 sene oldu hala kulanıyorum kesinlikle tavsiye ederim saniyede 9mb indirme 3mb olarakta yükleme imkanim var 2 modemde hediye edilmişti
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiber superonline kullanıyorum bende , dün ps3 e 12 gblık oyun 90 dakikada indi, artı ilk yıl digitürk ve lig tv hediyesi vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kopma falan yaşamıyorum fiber kablo hız testi uçuyor falan ama film izlenmiyor, tek bir site için denemedim bir kaç 720p yayın yapan sitelerden farklı filmleri izlemeyi denedim hepsinde donma var, sadece youtube akıcı..
    bazen yükledikleri sistemden kaynaklı donma yaşanabiliyor, youtube ta donma yapmayıp sadece film izlerken donma yapması bu sebeple olabilir. Farklı siteler videolarını aynı sistem üzerinden yükleyebiliyor. Denk geldiyse onlarda donma yaşanıyordur belki. normal indirme hızında problem yoksa internet bağlantısıyla ilgili olacağını sanmıyorum. Bende yeni geçtim süperonline'a çok memnunum. Filmlerde dizilerde donma yaşamıyorum hiç.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş allah sana sabır versın o zaman. ben süperonline kadar paragöz , dolandırıcı bi firma görmedim. aman diyiim faturanı günü geçmeden öde ayrıca aboneliğini felan iptal ettirirsen modemi iade ettiğine dair bi belge al. yoksa 3 ay sonra modemi iade ettiğin halde 150 liralık icra kağıdıyla karşılaşabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    film işi can sıkıcı, superonline kullanan arkadaşlar 720p film izlemeyi deneyebilirmisiniz?
    Anıl Atabey

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş allah sana sabır versın o zaman. ben süperonline kadar paragöz , dolandırıcı bi firma görmedim. aman diyiim faturanı günü geçmeden öde ayrıca aboneliğini felan iptal ettirirsen modemi iade ettiğine dair bi belge al. yoksa 3 ay sonra modemi iade ettiğin halde 150 liralık icra kağıdıyla karşılaşabilirsin.
    Ben hep odemeyi unutuyorum, mesaj atiyorlar email atiyorlar, en son "bak 19 lira internet kesme/baglama ucreti aliriz" diye tekrar mesaj atiyorlar o zaman oduyorum

Ben bu kadar musamaha gostermezdim kendime valla

Ben de fiber 20 Mbps kullaniyorum cok memnunum hic sorun yasamiyorum cok sukur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hep odemeyi unutuyorum, mesaj atiyorlar email atiyorlar, en son "bak 19 lira internet kesme/baglama ucreti aliriz" diye tekrar mesaj atiyorlar o zaman oduyorum

Ben bu kadar musamaha gostermezdim kendime valla

Ben de fiber 20 Mbps kullaniyorum cok memnunum hic sorun yasamiyorum cok sukur
    banada öyle olmuştu taahhütümün bitmesine 1 ay kala 2 gün geciktirdim diye taahhütü iptal edip 150 lira taahhüt iptal bedeli ıkardılar. eğer taahütümü 1 sene daha uzatırsam bedel almayacaklarını söylediler. ayrıca iade ettiğim modem iin 3 ay sonra eve 150 lira modem ucreti adı altında 1 hafta içinde ödemessem icra göndereceklerine dair kağıt geldi. zaten şikayetvar dan bakınca coğu kişinin başına gelen olaylar bunlar. o yüzden düşmanıma tabsıye etmem süperonline

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm attım dostum
    pm yerine burdan da söylesende herkes yararlansa aynı sorun bende de var.

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde süperonline kullanıyoruz 20 mb sınırsız, ama hiç hızımın 20 mb olduğunu görmedim. Filmler de donma yaşanıyor bazen. Benimki genelde youtube de donuyor diğer siteler de pek sorun olmuyor ama. İndirmede çok sorunum yok, ama bana gine de yavaş geliyor. Ama net kopması baya oluyor diyebilirim. Özellikle yağmurlu havalarda. Arıyorum hızımı kontrol ettiriyorum klasik laf. Modemi açın kapatın, veya şuan binanızdaki swiç de bir ağrıza görünüyor. bi bitmedi o swiçdeki ağrıza. 1 senedir ağrızalı o swiç nerdeyse

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 GB adil kullanımı 1 haftada aşıyorum 20mbit kullanıyorum 3 mbit düşüyor bu hali ile bile 720p rahat izliyorum..
    RESPECT YOUR ELDERS

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pm çözüm ile ilgiliyse bana da atar mısınız ?
    müşteri numaranızı iletirseniz arkadaşlara inceletebiliriz, hız testlerinde problem gözükmüyor ise hata kullandığınız site kaynaklı olabilir. sitelerin server değişimleri hız konusunda değişikliğe neden oluyor.

Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazen yükledikleri sistemden kaynaklı donma yaşanabiliyor, youtube ta donma yapmayıp sadece film izlerken donma yapması bu sebeple olabilir. Farklı siteler videolarını aynı sistem üzerinden yükleyebiliyor. Denk geldiyse onlarda donma yaşanıyordur belki. normal indirme hızında problem yoksa internet bağlantısıyla ilgili olacağını sanmıyorum. Bende yeni geçtim süperonline'a çok memnunum. Filmlerde dizilerde donma yaşamıyorum hiç.

Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada öyle olmuştu taahhütümün bitmesine 1 ay kala 2 gün geciktirdim diye taahhütü iptal edip 150 lira taahhüt iptal bedeli ıkardılar. eğer taahütümü 1 sene daha uzatırsam bedel almayacaklarını söylediler. ayrıca iade ettiğim modem iin 3 ay sonra eve 150 lira modem ucreti adı altında 1 hafta içinde ödemessem icra göndereceklerine dair kağıt geldi. zaten şikayetvar dan bakınca coğu kişinin başına gelen olaylar bunlar. o yüzden düşmanıma tabsıye etmem süperonline
    böyle bir nedenle internet iptal edilemez, bu şekli ile zaten sözleşmeye aykırı. 3 aydan fazla geciktirmeniz gerekli borçtan iptal edilmek için. modem tesliminde kağıt almanız gereklidir. yaşanan sistemsel problemlerde ilk bu teslim kağıdı sorgulanır.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neredeyse 4 yıldır sorunsuz kullanılıyor evde. bir sorun yaşandığı zamanda hemen çözümlüyorlar. tek derdim AKK yoktu eskiden. şuan 3mbit e düşüyor geçtiğim zaman
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müşteri numaranızı iletirseniz arkadaşlara inceletebiliriz, hız testlerinde problem gözükmüyor ise hata kullandığınız site kaynaklı olabilir. sitelerin server değişimleri hız konusunda değişikliğe neden oluyor.

böyle bir nedenle internet iptal edilemez, bu şekli ile zaten sözleşmeye aykırı. 3 aydan fazla geciktirmeniz gerekli borçtan iptal edilmek için. modem tesliminde kağıt almanız gereklidir. yaşanan sistemsel problemlerde ilk bu teslim kağıdı sorgulanır.
    hangimiz 3 ay sonra başına bu tarz bi sıkıntı gelebileceğini düşünüp kağıdı saklarki ? allahtan ben kargoyla göndermiştim kargo firmasını arayarak takıp noyu öğrenip onların bana yaptığı hırsız muamelesının aynısını superonline yaptım.

nasyonel
    Misafir
    2.5 yıldır süperonline fiber kullanıyorum. 25mbit hızındaymış, çok hızlıymış falan filan...külliyen yalan....

ttnet in 8 mbit i daha hızlı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)